Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Момиченце ме вика...

Момиченце ме вика...

Момиченце ме вика...
Здравейте! Искам да ви споделя нещо. Преди месец сънувах, че съм в гора и изведнъж се появява едно момиченце в бяла рокля и черна дълга коса - ако е някой е гледал Предизвестена смърт, момичето което сънувам има същата коса и облекло.

То се приближава до мен и ми казва ''Ще те прибера при мен''. Не мога да приценя точно какво означава това, но след това започнах да я сънувам ПОСТОЯННО!! Казах на една моя приятелка за първия път когато я сънувах и след това започнах да я сънувам по-често.

Втория път момиченцето ми каза ''Защо каза на всички?'' не знам дали е говорила, че съм казала на приятелката си, но тя не е клюкарка и не се оприличава като ''всички''.

Друг път ми е казвала ''Ще отидеш в ада'' или ''Скоро ще ти дойде времето''. Наистина не знам точно каква постъпка съм направила, че да ми говори такива работи, но наистина искам някой да ми отговори под темата, за да знам какво да правя!

Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
moni
moni
24.05.2012 15:44
Някои сънища не значат нищо.Това е,защото си гледала филма и те е впечатлил.Аз,като сънувам мечка,която ме пресреща изправена на стълбите в блока от малка,това значи ли,че ще я срещна,когато не ходя в гората.А виж в зоологическата градина и в цирка да...
0
0
Morena
Morena
23.05.2012 12:51
Докато ти четох история ме побиха тръпки, наистина е доста зловеща. Според мен трябва да бъдещ внимателна, пази се от инциденти, но дали пък съня ти не е повлиян от самия филм???
0
0
Злати
Злати
22.05.2012 17:38
Както прочетох в една статия ти препоръчвам преди да легнеш да спиш да помислиш или да си измислиш, което е по сигурно да подейства края на съня така, че да не се плашиш повече от нея, а да се изправиш срещу страха си. Та както вече написах измисли си щастлив край на съня и като заспиш мисли само как ще се оправят нещата и да мислиш как свършва съня ти, а това ако не помогне... не знам кое ще ти. И предварително да се извиня, ако това не ти помогне.
0
0