Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Възможно ли е да се влюбвам във врага си

Възможно ли е да се влюбвам във врага си

Възможно ли е да се влюбвам във врага си
Познавам това момче от 5-ти клас и от както се запознахме бяхме нещо, като приятели, но той само ме тормозеше и все още продължава и всички в класа почнаха да спорят с мен, че ме харесвал. :s:

А той не е грозен, даже е привлекателен и не знам :blush: Той е егоцентрик, самовлюбен, егоманяк и само се закача. :evil: Пълен женкар и като харесва някое момиче не се държи така.

От една страна той е най-лошият приятел на света, а от друга е истински приятел. Напоследък, близките два месеца той присъства във всеки мой сън, било то като главен или второстепенен герой.

Когато сънувам кошмари той все е там и никога не мога да заспя, все се въртя и шавам. Но честно да си кажа имало е и много романтични сънища, в които е бил един от главните герои и просто не знам какво става!!!

Често го прегръщам, целувам, плача пред него. Какво ми става ? :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
sladurka
sladurka
13.05.2012 13:30
чесно да кажа и аз сънувам момчето на мечтите си, но не мога да го прегръщам или целувам. просто го виждам него и усмивката му, и начинът, по който ме гледа... по който ме дразни... не съм сигурна това знаци на лъбов и симпатия ли са??..... ако някой може да ми каже, ще съм му много благодарна!
0
0
dvorki
dvorki
12.05.2012 22:50
не знам! Може би наистина подсъзнателно го харесваш.
0
0
...
...
12.05.2012 18:06
е какво да ти става? Такива са всички момиченца.. поне докато не пораснат! Харесват си момченца дето се държат лошо нормално е :)
0
0