Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сдобрявам се с врага

Сдобрявам се с врага

Сдобрявам се с врага
Имам проблеми с едни момичета от години и все заставаме махала срещу махала с тях. Въпросът е, че преди една година се сдобрих с тези момичета, но от месеци насам, пак имам проблеми с тях.

С две от тях съм в едно училище и например когато ме видят по коридорите ми се изсмеят и т.н. С другите момичета нямах проблеми, докато не стана така, че са им казали, че съм говорила глупости за едната от тях.

И така започнах спор с нея по skype и даже вчера пак бяха идвали по нашата махала, но се подминахме и нищо. Въпросът е, че тази нощ сънувах, че това момиче с нейна приятелка беше дошла да си изясним нещата.

И наистина, без никакви проблеми и с голямо разбирателство си оправихме нещата и даже разговора ни завърши на "чао миличка".

Много се зарадвах на този сън и на това, че беше като реалност. И затова искам да знам какво означава този сън. Значи ли някакъв знак и какво ще стане с тази история.

Моля помогнете ми да разбера какво значи този сън и какво ще стане.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
:)
:)
14.07.2010 14:35
Може би подсъзнателно желаеш това. Аз също съм била в такава ситуация. Явно не желаеш да спориш с тях и не искаш проблеми. Но какво точно означава, не мога да ти кажа. Съжалявам.
0
0