Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Мистерия, за която никой не ми вярва

Мистерия, за която никой не ми вярва

Мистерия, за която никой не ми вярва
Миналата година ходих на екскурзия в Гърция. Бяхме с класа ми. Няколко момичета отидохме да си купим сувенири от една възрастна жена. Тя не разбираше български, поне така каза.

Едно от момичетата се ядоса и се развика, започна да я псува, а тази бабичка, дето не знаеше български, така хубаво ни прокле на чист български език.

Всъщност не разбрахме добре думите и, също не ги и помня доста добре. Имаше нещо от сорта "душата ви ще принадлежи на дявола, от този ден нататък".

Момче от класа ми каза, че е клетва за смърт и до 3 години ще умрем. Едно от момичетата претърпя злополука, а на мен оттогава ми се привиждат духове.

Постоянно някой ме бута, дърпа ме, вика ме. Майка ми не ми вярва, казва че момчето се е шегувало, а за духовете си въобразявам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
ТАНИЧКА
ТАНИЧКА
09.02.2016 21:39
аз и приятели бяхме проклети от една дъртачка че ако влезем в градината и да умрем но падна една топка и някой я взе и слава на БОГА още сме живи
0
0
Maria 28
Maria 28
24.12.2012 20:27
Освен майчина клетва(проклятие)всички други се развалят,коя по-трудно,коя по-лесно.Опитайте при някой ходжа да ти махне проклятието с баене или ритуал,ама да внимаваш да не ви измамят,защото някой само се правят че разбират,а всъщност само взимат пари.Ако искаш мога да ти помогна.Пиши ми на:
1
0
Силвия
Силвия
25.06.2011 21:02
Много интересна история имаш. Аз по принцип не вярвам много в магии, но от моята баба знам някои неща, защото тя е разваляла някакви магии или урочасвания, не знам каква е разликата. Тя ми е казвала, когато съм навън и усетя, че някой, както казва тя ми е "изпил енергията", да си измия три пъти лицето с вода и всеки път да казва "Измии очи, черни очи". Другото, което знам, е че тя прави някакви неща с въглени и пръчки или поне съм я виждала. Трябва да я питам и ще ти кажа с подробности. Но аз много често си го правя това, особено като се върна в къщи.
1
0
tolon
tolon
17.06.2010 16:45
mara, откъде си взела това дърво на живота ?
0
0
~Твоят сън~
~Твоят сън~
14.08.2016 14:46
V cvetarski magazine ima mnogo
0
0
meriii
meriii
17.06.2010 00:08
Аз те съветвам да отидеш в джамия. Там развалят магии, проклятия и т.н. Няма значение каква религия си.
0
1
mara
mara
16.06.2010 12:09
Вземи си дърво на живота, то пази от магии, уроки и проклятия. Аз имам 3, откакто си изпатих от нещо подобно. Когато ми казаха, не повяравах. Но откакто си ги взех в къщи, нямам такива проблеми.
0
0
anna
anna
16.06.2010 10:17
Споделям мнението на eli. И аз съм чувала за Киприяновите молитви. Едно е да гледаш филм, но в действителност е съвсем различно, а и с нищо няма да си помогне, а само ще харчи пари за излишно пътуване. Най-много да си навлече нещо по-лошо. За врачките и аз съм съгласна, че няма да ти помогнат, но има хора, които от поколения се занимават с такива работи и помагат на хора в беда. Просто питай, но трябва да си сигурна, че могат да ти свършат работа.
0
0
eli
eli
15.06.2010 11:24
Чувала съм, че в Гърция има жени, който се занимават с магии и проклятия, и били много вещи в това изкуство. Тези сили им се предавали от поколения, и са много силни като родовите проклятия. Не знам в какво сте се забъркали, но положително имате нужда от помощ. Моят съвет е да идеш в някоя черква и да попиташ дали четат Киприянови молитви. Ако е така, попитай кога, защото има определени дни, в който се четат. Ако не, се поинтересувай къде могат да го направят. Ако и след това имаш този проблем, трябва да намериш човек, който се занимава с разваляне на магии и проклятия, но не от нета и от вестниците, защото в повечето случай са шарлатани, и могат само да ти навредят отколкото да ти помогнат. И ако имаш нещо купено от тази вещица, при пълнолуние го пусни в течаща вода и после напръскай цялото жилище със светена вода. Дано това, което писах ти помогне и занапред внимавай.
1
0