Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Жената, която кълне

Жената, която кълне

Жената, която кълне
Здравейте!
Преди доста време сънувах странен и едновременно леко плашещ сън, защото се застъпваше с реалноста и то доста. Ето какво се случи в реалността: Бях с моя приятелка в апартамента на баба и за няколко дни( баба и сега живее при тях и апартамента е празен). Тя ме предупреди, че на долния етаж има жена, което е много злобна и мрази тяхното семейство, но тогава бях твърде радостна, че да мисля за зли жени. Честно казано в апартамента си е доооста плашещто поради ред причини, но това оставям назад.

Та минаха се тези дни, в които бяхме останали в апартамента и родителите и дойдоха да ни вземат като оставиха баща и в апартамента за да го ремонтира, защото ще имат наематели. Когато излизахме от блока тази жена ни гледаше през прозореца и си мърмореше нещо. След като се върнах у нас, в тази нощ сънувах доста странен сън. Бях с майка ми и се разхождахме из града. отидохме до едни блокове, където живее една друга приятелка и там видяхме една жена, която седеше на стол и пред нея имаше малка масичка с покривка.

Тя ни повика и ние отидохме при нея, не помня точно какво ни каза, но помня, че хвана стола и се засили към мен под предлог. че така трябвало, че това било нещо добро, не мога да се сетя точно, но говореше за някаква магия. Аз започнах да тичам, майка ми също, после всякакви предмети започнаха да се засилват към мен, но около мен имаше нещо като лилаво поле, което сякаш ме предпазваше. Не помня какво стана по нататък, но на другия ден се видях с моята приятелка и и разказах за съня си, когато го чу тя се изуми и ми каза, баща и бил и съобщил, че пред вратата имало някакъв лист, но не мога да се сетя точно какво е имало на самият лист, каза ми че въпросната жена е направила магия на семейството им.

Мисля си, че сънят може би показва, че не съм била засегната от магията, понеже не съм от тяхното семейство, не зная точно. Въпреки, че стана преди доста време реших да го споделя с вас.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
maria_kiril
maria_kiril
18.04.2017 02:16
Сънят ти показва две неща,че наистина магия се прави! Но другото което разбрах,че имаш защита онова лилаво поле това може да е твоят ангел,моли се на него и имай силна вяра и никоя магия няма да те хване! А тези които се занимават с магии са много опасни, но после теглят много и децата им до 9-то голяно! А сега какво стана с тая жена прави ли ви проблеми?
0
0