Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях дядо на сън точно преди да почине....

Видях дядо на сън точно преди да почине....

Видях дядо на сън точно преди да почине....
Вечерта на 02.04 закараха дядо ми в болницата. Той е възрастен човек на 88 години, стар, може би му беше дошло времето. Та, преди бях пуснала една тема за котката ми- Мицито и аз мисля, че имам нещо като връзка с нея, нищо че е мъртва.

Същата вечер, на 02 заспах много трудно- към един часа. Повъртях се в леглото и започнах да сънувам. Аз много често сънувам Мицито и съм свикнала с това.

Обаче този път аз стоях някъде отстрани на Мицито. Намирахме се в много бяла светлина или нещо такова, знам само че беше бяло, много бяло. Котката сияеше както и преди.

Но след няколко секунди погледът ми се спря на човешката сянка зад нея. Там беше дядо. Двамата стояха и ме гледаха в очите.

После изведнъж се събудих, за да видя колко е часа. Беше към 3. И тогава телефонът на майка ми звънна, чух го понеже беше много тихо и тогава тя спеше в моята стая. Казаха и, че дядо бил починал в 2.

Като го чух направо ми се изправи косата. Какво мислите, това заради котката ли е ? Възможно ли е тя да е нещо като ангел и да ми помага ?

Моля ви, коментирайте имам нужда от помощта ви!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
...
...
12.05.2012 18:14
Ами може и понеже си знаела, че е там затова да си го сънувала. Аз доста често когато стане нещо или съм под напрежение го сънувам. Иначе това за котката е много странно. Винаги съм знаела, че животните са верни на стопаните си може би и твоята котка ти е вярна и ще те чака вечно :)
0
0
мия
мия
09.05.2012 20:52
знай това в никъкиъв случаи не е случаино котката винаги докато не починеш ще стои на светлината за да чака стопанина си а дядоти се е е сбогувал с теб много съжелявамза него и моя татко почима знам какво е :)
0
0
Диана
Диана
09.05.2012 10:30
Първо искам да кажа, че много съжалявам за дядо ти и котката ти!

И аз мисля, че това не е случайно.Може би е искал да ти каже...
0
0
мици
мици
08.05.2012 06:22
Ей, да знаеш, това не е случайно...моят приятел сънува баща ми точно в часовете, когато беше починал - искал е да го предупреди, да се грижи за мен, а приживе най-големия страх на баща ми беше дали мъжът до мен ще се грижи добре за мен........щом като си го сънувала, значи е искал да ти остави послание, може би, че и той ще бди над теб, така както котката ти
1
0
alex_7727
alex_7727
07.05.2012 20:24
Според мен Мицито ти се е явила, за да те предупреди, а дядо ти - за да се сбогува с теб! Щастливка си, че си имала такава котка! Явно много те е обичала!
0
0