Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях дядо на сън точно преди да почине....

Видях дядо на сън точно преди да почине....

редакция:
Видях дядо на сън точно преди да почине....
Вечерта на 02.04 закараха дядо ми в болницата. Той е възрастен човек на 88 години, стар, може би му беше дошло времето. Та, преди бях пуснала една тема за котката ми- Мицито и аз мисля, че имам нещо като връзка с нея, нищо че е мъртва.

Същата вечер, на 02 заспах много трудно- към един часа. Повъртях се в леглото и започнах да сънувам. Аз много често сънувам Мицито и съм свикнала с това.

Обаче този път аз стоях някъде отстрани на Мицито. Намирахме се в много бяла светлина или нещо такова, знам само че беше бяло, много бяло. Котката сияеше както и преди.

Но след няколко секунди погледът ми се спря на човешката сянка зад нея. Там беше дядо. Двамата стояха и ме гледаха в очите.

После изведнъж се събудих, за да видя колко е часа. Беше към 3. И тогава телефонът на майка ми звънна, чух го понеже беше много тихо и тогава тя спеше в моята стая. Казаха и, че дядо бил починал в 2.

Като го чух направо ми се изправи косата. Какво мислите, това заради котката ли е ? Възможно ли е тя да е нещо като ангел и да ми помага ?

Моля ви, коментирайте имам нужда от помощта ви!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
...
...
Ами може и понеже си знаела, че е там затова да си го сънувала. Аз доста често когато стане нещо или съм под напрежение го сънувам. Иначе това за котката е много странно. Винаги съм знаела, че животните са верни на стопаните си може би и твоята котка ти е вярна и ще те чака вечно :)
12.05.2012 18:14
мия
мия
знай това в никъкиъв случаи не е случаино котката винаги докато не починеш ще стои на светлината за да чака стопанина си а дядоти се е е сбогувал с теб много съжелявамза него и моя татко почима знам какво е :)
09.05.2012 20:52
Диана
Диана
Първо искам да кажа, че много съжалявам за дядо ти и котката ти!

И аз мисля, че това не е случайно.Може би е искал да ти каже...
09.05.2012 10:30
мици
мици
Ей, да знаеш, това не е случайно...моят приятел сънува баща ми точно в часовете, когато беше починал - искал е да го предупреди, да се грижи за мен, а приживе най-големия страх на баща ми беше дали мъжът до мен ще се грижи добре за мен........щом като си го сънувала, значи е искал да ти остави послание, може би, че и той ще бди над теб, така както котката ти
08.05.2012 06:22
1
alex_7727
alex_7727
Според мен Мицито ти се е явила, за да те предупреди, а дядо ти - за да се сбогува с теб! Щастливка си, че си имала такава котка! Явно много те е обичала!
07.05.2012 20:24