Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах моят дядо,който почина преди 12 дни

Сънувах моят дядо,който почина преди 12 дни

Сънувах моят дядо,който почина преди 12 дни
Здравейте! Скоро почина моят любим дядо, когото аз много обичам и на моменти още ми е трудно да приема , че вече не мога да му се обадя да му чуя гласа или да отида да го видя у тях за малко. Много ми е тъжно , предполагам , че хора, на които им се е случило нещо подобно ме разбират добре.

Аз много исках да сънувам дядо и днес най-накрая това се случи. А моята баба го сънува ден преди мен и ми каза, че и е казал,че е добре и иска да спрем да плачем, че ни обича всички, особено мен.

В моят сън чувствах нещата много реални. Сънувах , че съм сънувала , че дядо е починал , че той е добре и са го изписали от болницата и всичко е наред и аз отивам в неговата къща да го видя. Когато го видях го прегърнах силно, насълзих се и много се радвах , че е добре , имах желанието да прекарам много време с него, да си говорим.

Но както силно го бях прегърнала, той се намуси , изглеждаше сърдит и ми каза : " Остави ме , не виждаш ли, че съм добре? Нищо не е станало ! Пусни ме ! Така като правиш ме караш и на мен да ми стане тъжно ! " И аз го пуснах и се поуспокоих малко.

След като видях тази сцена в съня си започнах да сънувам съвсем различни неща , които нямаха нищо общо със съня ми свързан с дядо. Сънувах,че разглеждам в един двор малки кученца и искам да си купя едно, но няма някое , което да ми хареса достатъчно. После се озовах в някаква баня и се къпах, а 2 възрастни жени чакаха реда си да се изкъпят след мен.

Моля ви, ако някой знае какво значи съня ми , нека пише. Мислите ли,че дядо се е опитал да се свърже с мен, чрез този сън ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати