Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях духа на починал мъж

Видях духа на починал мъж

Видях духа на починал мъж
Здравейте! Това което ще ви разкажа се случи като се прибирах от една приятелка. Вървях си по така познатата малка уличка към вкъщи когато видях две баби да закачат некролог на един стар мъж на едно дърво. Нищо необичайно.

Отначало не обърнах внимание. Загледах се в снимката. Там беше хванато само лицето на мъжа. И тогава точно до дървото, до старите жени, които си бъбреха нещо се появи същият мъж в цял ръст подпрян с бъстун. Гледаше ме.

Седя там секунда и изчезна. Стреснах се. Помислих,че ми се превижда. Тогава до чух какво си говориха бабите. Едната каза, че мъжа си счупиил крака малко преди да умре и така не е успял да се възтанови.

Заминал си с бъстун в ръка. Изтръпнах. Току що видях призрак. Мислих си, че ми се е приведяло, но откъде мога да знам,че е с бъстун. Случи се преди няколко дни. От тогава нищо не се случило и дано не се случи. Кажете си мнението.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Fate
Fate
31.01.2016 14:29
Не мисля, че това е повод по който да се притесняваш или нещо подобно.
Духовете нямат как да ти навредят, защото не могат по никакъв начин да те наранят.
Не се притеснявай, но ако имаш някакво лошо предчувствие, както каза Лили, отиди на църква, запали си свещичка или нещо подобно. :)
0
1
габриела
габриела
14.01.2015 20:30
Здравей, това което ти си е случило е наистина повод за радост и в никакъв случай не трябва да се плашиш. Те са с нас за да ни помогнат приеми го като благословия.
1
1
лили
лили
25.12.2014 16:10
Запсли една свещичка в храма.
2
0
Fate
Fate
31.01.2016 14:27
:D :D Това ми хареса.
0
0
Теди
Теди
03.11.2014 17:45
Когато бях на 16 години един мартенски ден се прибирах към къщи от гимназията.Една моя приятелка беше купила билети за кино и ме чакаше на главната.Аз бързах да отида да си оставя чантата и по най бързия начин да стигна до киното.Тъй като бързах не минах по обичайният път а цепих по азимут.И точно там на една пейка пред блока ми стоеше един дядо Стоян от задния блок/той мене много ме обичаше/ -Здравей!-ми каза той- Хванах му ръцете -Здравей дядо Стояне-бяха му измръзнали и той ми казва- Ела седни до мен да ти кажа нещо.-Бързам -му отговорих-друг път- и се затичах лъм блока.Живеех на 2 етаж качих се оставих само чантата и директно излезнах.Когато стигнах отпред пред пейката дядото го нямаше там/той вървеше много бавно/ направи ми впечатление че много бързо се е прибрал -но не отдадох голямо значение.След 1 седмица пак като се прибирах -минавайки пред неговия блок видях от далече некролог с неговата снимка!! Казах си Боже човека искаше да ми каже нещо и починал.Приближих се защото ми стана странно -защо имаше снимка -та то нямаше и 1 седмица от както говорих с него.На некролога пишеше 6 месеца от смъртта. Казах си объркли са се. Нали си нямаше никой...Бог да го прости и в момента в който продължих към нас видях Баба Кате на 1 етаж да проска дрехите.Попитах е-Бабо Кате кога почина дядо Стоян? -А още октомври месец ми отговори.....и аз припаднах.Когато отворих очи ме бяха наобиколили жените от блока,разни баби.Питаха ме дали съм добре.Казах им че преди 1 седмица на обед съм говорила с дядо Стоян и им обесних и как е бил облечен....те замръзнаха защото описанието съвпадаше с дрехите с които го бяха погребали... Дадоха ми да пия солена вода и ми казаха че е трябвали да го изслушам.Получих голям шок от това мое преживяване и тъй като пейката на която го видях се виждаше от моята стая -започнах да спя със светната лампа от страх...и до ден днешен не мога са заспя ако нямам светлина...
5
0
Николай
Николай
18.12.2014 12:22
Няма защо да те е страх от мъртвите...те няма да ти навредят,а напротив,само може да ти помогнат.Има много повече поводи да те е страх от живите
6
0
Макс
Макс
09.09.2014 19:27
Духовете са между нас те чуват какво говорим виждат как живеем и помагат колкото им стига енергията
5
0
Биса С.Димитрова
Биса С.Димитрова
15.04.2014 19:33
Може,би той е искал да Ви каже нещо,а може би да предадете нещо на неговите близки.
4
0
Biliana Mihailova
Biliana Mihailova
01.02.2014 09:25
така-всеки пише -научисе да пишеш като не желаеш да кометираш-просто не пиши
1
5
ros30
ros30
29.08.2013 17:49
Първо се научи да пишеш грамотно,бАстун,възСтанови и други такива.Второ престани да гледаш вечер страшни филми :)
7
10