Починал дядо

Починал дядо
Здравейте, днес сънувах нещо много страно.

Започвам историята ми малко по - напред. Преди 3 месеца един от най - обичаните от мен хора почина - това беше моя дядо. Много често го сънувам, но този път бе различно.

Ето съня. Аз се прибирах от някъде и видях обувките на дядо ми пред входната врата и ( тъй като живеем в голяма къща цялото семейство, тоест къщата е на 3 етажа. Баба на 1, моето семейсво 2 и брата на татко 3.

Аз веднага влязох при баба и видях, че дядо седи на един от столовете. Той много се зарадва, аз също прегърнах го и му казах колко много ми е липсвал и защо е жив като преди 3 месеца почина, даже му показах некролога.

Той каза, че се е върнал, по -скоро възкръснал от мъртвите за да бъде с нас. Аз много се радвах, че той е То мен и не спирах да го гушкам, толкова много го обичам.
това е съня.

Притеснява ме друго. Четох в съновника, че когато мъртъв възкръсне в съня ти, тоест е жив, то това означава, че ще има смъртен случай в семейството.

Баща ми работи във Франция и след 2 седмици живи и здрави ще тръгне от там за България, страх ме е да не се случи нещо. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
marina
marina
03.08.2011 14:48
Спокойно, не се притеснявай, всичко ще бъде на ред. Аз сънувах подобен сън, след като моят дядо почина, но нищо такова каквото пише в съновника не се е случило. Не се притеснявай за баща ти.
0
0
:)
:)
02.08.2011 12:01
Аз знам, че като сънуваш починал, след това е хубаво да подадеш. На най-близките да ги почерпиш с нещо.
0
0
Теа
Теа
02.08.2011 11:54
Не съм експерт, но мисля, че сънят ти не е лош.
0
0