Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бяла и червена роза

Бяла и червена роза

Бяла и червена роза
Здравейте, искам да ви разкажа за съня, който сънувах защото ме заинтригува. Сънувах, че съм на красива, равна поляна и съм с още три момичета, но не мога да им видя лицата.

Облечени сме в бели рокли и аз държа в едната си ръка червена, а в другата бяла роза, на главата ми има венец от цветя, мисля, че също беше от бели и червени рози.

Пред нас имаше едно старинно огледало, пред него ние танцувахме и се въртяхме, а аз колкото и да се опитвах не можех да се огледам в него.

Този сън ме заинтригува, защото преди няколко месеца сънувах същите момичета. Тогава бях в лабиринт и търсех един ключ, когато го намерих отварих една врата.

Сънувах починал човек, жена, която през цялото време ме гонеше и се опитваше да ме хване и да ми попречи да отворя вратата. Както и да е отворих вратата и се озовах на място, приличащо на пустиня и трите момичета ме чакаха.

На земята бяха изписани символи в пясъка, старинни, на непознат за мен език. Те ми подадоха ръце и в момента, в който ги хванах във вътрешността на кръга пламна огън.

Тогава те пуснаха ръцете ми и си показаха дланите. На тях беше същия символ нарисуван на пясъка. Когато аз погледнах своята длан, там се появи този символ като тяхния. Тогава изпитах много голямо спокойствие, все едно съм на мястото,където принадлежа.

Надявам се някой да може да разгадае смисъла на съня ми.
Предварително ви благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Никол
Никол
23.12.2012 12:19
може да има връзка с нещо от миналото или сегашното.
0
0