Бяла стая

Бяла стая
Аз тичах през голяма бяла стая. Навсякъде беше бяло и аз сякаш търсих някого. Накрая видях един единствен стол стоящ насред това бяло пространство. Столa беше обърнат с облегалката към мен, но тя беше прекалено висока и не можех да видя какво има на въпросният стол.

Затова бързо го заобиколих и видях , че в него стой момче. На външен вид изглеждаше даже по-малко от мен...може би към 16 или 17 години, но излъчването му беше като на някой много възрастен и преживял много човек. Имаше дълга до ръменeте бяла........

не по-скоро сива коса, беше дребен и носеше някаква сива дреха от някакъв груб материал. По тази "риза" имаше червени петна сякаш от кръв...Аз се наведох и стиснах дрехата му забила поглед в тези петна , а той каза :" Добре съм........"

После почна да ми говори нещо, но не си спомням думи те му и накрая се събудих от пусналият се плеър на телефона ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Виктория
Виктория
14.04.2013 14:01
Интересното е, че от този сън се събудих от плеъра на телефона ми, който се беше включил сам и по него вървеше една песничка която се казва: "Точно тук до теб". Което е интересно, защото телефона беше със заключена клавиатура и за да го отключиш трябва да въведеш парола така че няма как докато съм спяла да съм го натиснала случайно...Е винаги съществува възможността в просъница да съм го пуснала.
0
0