Червено куче

Червено куче
Здравейте. Сънувах много странен сън седим в кухнята с баба ми и тя прави торта и си е взела декорация с формата на кученца а аз правя кекс и незнайно защо взимам декорациите и ги слагам в мойта смес за кекс и отивам да купя още за нейната торта.

Излязох пред блока с един мои много близък приятел и един мъж когото не познавах и видях едно червено куче, минах покрай него и то започна да гледа злобно и да ръмжи след това тръгна да напада и аз се качих на една стара червена кола ударих кучето един път след това то се отдръпна, дойде един мъж с бяло куче без едно око (дясното ) и каза да се махаме,той ще го задържи .

Незнам защо тръгнахме да бягаме (а в такава ситуация знам,че най лошото което можеш да направиш е да се опиташ да избягаш ) и бялото и червеното куче ни подгониха , прескочих три спящи кучета едното от които беше голямо и черно (не съм сигурна дали това има значение в съня ) тичахме по едно нанагорнище и влязохме в тунел , на каря на тунела по средата на пътя имаше изправена пръчка аз я взех и се събудих.

Всички кучета бяха бездомни. Много ще съм ви благодарна ако някой ми кажe какво означава. Ако има някакви правописни грешки се извинявам защото пиша с google translator .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
алекс
алекс
21.06.2013 12:12
това,че е имало кучета значи,че ще имаш домашен любимец.Това,че си правила кекс означава,че ти ще го храниш,а това,че те е гонило означава че ще прекарвате много време заедно
0
0
Waseva
Waseva
28.05.2013 15:45
Аз не мисля че е просто сън а мен не ме беше страх докато бягах от кучетата . И беше много наситен с действия...трябва да значи нещо...?
0
0
знам
знам
27.05.2013 19:17
споко просто това е един сън кошмар
0
0