Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не знам дали беше сън или реалност

Не знам дали беше сън или реалност

Не знам дали беше сън или реалност
Наскоро ми се случи нещо, което никога не ми се е случвало преди и честно казано малко се изплаших. :blush: Вече съм ОК, но ми е много любопитно дали някой е преживявал нещо подобно.

Историята е следната. Работя в един хотел и смените ми са по 18 часа, та имам навика да си подремвам малко понякога, съответно е имало случаи, в които някой става по-рано или се прибира късно и се събуждам доста бързо.

Една вечер към 4 часа си бях легнала и тъкмо се унасях, когато чух шум в коридора. Скочих веднага и тръгнах да си обувам обувките, но не успях да ги нахлузя и се подадох така.

Имаше жена, спомням си я до най-малкия детайл, която доста любезно ме попита дали ресторанта работи, защото искала да си вземе кафе. Аз й казах, че е затворен, тя се извини и тръгна нагоре по стъпалата и аз пак си легнах без да се замислям.

Странното е, че в хотела тогава имаше 2 двойки, но тази жена не беше сред тях, а всички врати бяха заключени със сигурност! По принцип винаги сънувам невероятно реални, цветни и шантави сънища, но когато се събудя абсолютно винаги знам, че това е било просто сън!

За този път единственото, което ме навежда на тази мисъл е, че не си обух обувките, но ако не беше това, дори нямаше да ми мине през ума, че може да съм сънувала.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
54
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
дани
дани
18.03.2012 13:00
сънувах че се удавих с колежката ми.разтълкувайте съня.
0
0