Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дали беше сън или наистина се случи?

Дали беше сън или наистина се случи?

Дали беше сън или наистина се случи?
Здравейте, искам да ви разкажа нещо, което наистина много ме уплаши.
Взимам депресанти плюс пропранолол, на 8ми март бях пийнала доста и не трябваше да ги взимам знам, но мисълта, че ще ме хване паническата атаката пак, ме плашеше, та взех ги и си пуснах клипчета в ютюб, беше към 1:30 през ноща, изключих си телефона и се опитвах да спа, но не можех, постоянно поглеждах дъщеря си дали спи (в кушарата), но не можех да я виждам, все нещо стоеше пред мен, беше доста тъмно и като се обърнах, точно над мен имаше дух на дете сякаш летеше към мен, още помня мига в който се появи, светеше ярко, беше малко и ме гледаше.

Сякаш около мен се случваше нещо, извиках на съпруга ми няколко пъти (спи доста дълбоко)прегърна ме и сънливо каза шшштт няма няма, затворих очи и заспах. Доста се уплаших. . . Един ден преди да се случи това, малката ми дъщеричка(2. г. ) погледна към прозореца и каза, че има някакъв мъж и че се страхува, засмях се и казах да повтори какво каза, за да видя дали се шегува и играе, а тя уплашено пак ми каза, че там има мъж. . . . . Знам паническата атака може да е причината да се страхувам от всичко, но това всичко случайност ли е, параноя или истина. . . . . . не знааамм. . . . . ? ? ? ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
01.05.2019 06:03
Страх има, когато някой вкъщи пие алкохол.
0
0
Анонимен
Анонимен
19.03.2019 08:03
Я се успокой, може би те е хванала параноята и нали знаеш, че на страха очите са големи, няма какво да стане бъди сигурна, а относно детето.. те имат огромно въображение, утре може да ти каже, че е видяло летящ слон и наистина да си вярва, че го е видяло, така че се успокой и не си мисли глупости. Върви да ти леят куршум ако продължават тея неща
14
17
Анонимен
Анонимен
13.03.2019 21:54
hei! za da ti dam experten savet, parvo trqq da znam dali i detetoti e na hap4eta?!
13
317