Дали беше сън или наистина се случи?

Дали беше сън или наистина се случи?
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте, искам да ви разкажа нещо, което наистина много ме уплаши.
Взимам депресанти плюс пропранолол, на 8ми март бях пийнала доста и не трябваше да ги взимам знам, но мисълта, че ще ме хване паническата атаката пак, ме плашеше, та взех ги и си пуснах клипчета в ютюб, беше към 1:30 през ноща, изключих си телефона и се опитвах да спа, но не можех, постоянно поглеждах дъщеря си дали спи (в кушарата), но не можех да я виждам, все нещо стоеше пред мен, беше доста тъмно и като се обърнах, точно над мен имаше дух на дете сякаш летеше към мен, още помня мига в който се появи, светеше ярко, беше малко и ме гледаше.

Сякаш около мен се случваше нещо, извиках на съпруга ми няколко пъти (спи доста дълбоко)прегърна ме и сънливо каза шшштт няма няма, затворих очи и заспах. Доста се уплаших. . . Един ден преди да се случи това, малката ми дъщеричка(2. г. ) погледна към прозореца и каза, че има някакъв мъж и че се страхува, засмях се и казах да повтори какво каза, за да видя дали се шегува и играе, а тя уплашено пак ми каза, че там има мъж. . . . . Знам паническата атака може да е причината да се страхувам от всичко, но това всичко случайност ли е, параноя или истина. . . . . . не знааамм. . . . . ? ? ? ! ! !

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
01.05.2019 06:03
Страх има, когато някой вкъщи пие алкохол.
0
0
Анонимен
Анонимен
19.03.2019 08:03
Я се успокой, може би те е хванала параноята и нали знаеш, че на страха очите са големи, няма какво да стане бъди сигурна, а относно детето.. те имат огромно въображение, утре може да ти каже, че е видяло летящ слон и наистина да си вярва, че го е видяло, така че се успокой и не си мисли глупости. Върви да ти леят куршум ако продължават тея неща
14
17
Анонимен
Анонимен
13.03.2019 21:54
hei! za da ti dam experten savet, parvo trqq da znam dali i detetoti e na hap4eta?!
13
317