Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не знам дали беше сън

Не знам дали беше сън

Не знам дали беше сън
Здравейте. Искам да споделя свой "сън", който много ме стресна.

Една вечер, както си сънувах и размишлявах на сън, чух някакъв женски глас. Тя сякаш ми забраняваше да направя нещо.

Стори ми се, че си отворих очите, защото видях стаята си и себе си, а никъде нямаше нито силует, нито каквото и да било.

След това усетих как някой ляга на гърдите ми и започнах да се задушавам, а главата ми сякаш щеше да се пръсне.

Това продължи около 2-3 мин. може би, след което отворих очи и разбрах, че не съм поглеждала, цялата бях изтръпнала.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Доника
Доника
20.09.2010 21:24
Да ви кажа, аз понякога се усещам, че съзнанието ми говори по време на сън с различни хора и обсъждаме нещо. Чувам гласове и преказвам, като в полу сън изпадам, но нищо не помня. И глас съм чувала, според мен това си е присъствие на др същества(добри или лоши), и развитието на съзнание, подсъзнание и свръхсъзнание.
0
0
А
А
17.09.2010 13:41
Не знам дали ще ми повярвате, но на мен ми се случи точно три пъти. Първият беше в Испания когато спях и изведнъж чух някой да ми вика. Не казах нищо, после по-силно ми викнаха. И най-накрая ми викнаха с такъв глас, че ще потрепнеш. Станах и казах, да какво има, а той ми каза да дойда при него веднага, но аз от страх не помръднах. Вторият беше когато спях в къщи и някой почука на вратата силно, че да се чуе от моята стая. Казах си, че сигурно е от съня ми щото аз знам кога сънувам. После потръшна вратата и аз се събудих, но още чувах тръшването на вратата. А третият беше когато щях да си взема хавлия от коридора и бързах да угася лампата. И на входната врата видях една млада жена в булченска рокля, със спусната коса. Беше изцяло бяла и беше мръсна, сякаш цели часове се беше мъчила да се извади от гроба си. Страхувах се. Моля, някой да ми помогне.
0
0
ерен
ерен
16.09.2010 10:19
Това не е на хубаво да чуеш глас и ако чуете почукване, в никакъв случай не гледайте.
0
0
Кери
Кери
15.09.2010 15:46
И аз веднъж имах подобно изживяване. Докато спях, ясно чух шум от натискане на клавиатурата на компютъра. Исках да си отворя очите и да видя дали има някой, но не можех и цялата бях като парализирана. Уплаших се. След това, нещо сякаш профуча през стаята и из цялата гарсониера. Имах чувството, че се задушавам, а неспособността да си отворя очите ме вцепеняваше още повече. Най-накрая ги отворих, но бях вцепенена поне още 20 секунди, гледайки дали има нещо в стаята.
0
0
Ели
Ели
15.09.2010 09:21
Прикъдете с тамян.
0
0
Lori
Lori
15.09.2010 09:10
Здравейте. И аз бих искала да знам какво означава да чуеш на сън човешки глас, който ти казва нещо. В моя случай беше мъжки глас и беше толкова ясен, все едно стоеше до мен.
0
0