Сомнамбул ли съм

Сомнамбул ли съм
Здравейте. Реших да споделя какво ми се случи преди няколко дни. Една вечер си лягам към 23 часа в моята стая(както винаги). Тогава баба ми ни беше на гости. Тя легна в хола.

На сутринта се будя в хола, а не в стаята си ?!? Трябваше да минат няколко минути, за да осъзная, че не съм в стаята си (около 2 - 3). После се върнах в стаята си да си доспя, защото беше още 7 и нещо сутринта.

Тогава баба ни беше на гости и тя за малко беше влезнала там да си вземе някакви неща и щом аз влезнах, тя излезе. Заспах бързо, защото бях уморена.

Тогава сънувах, че си лежа в стаята и баба е до мен. Решавам да отида до тоалетната и изведнъж виждам рани по ръцете си, които се умножават и от тях започва да тече много кръв, която се изсипва на пода, не спираше да тече. Баба дойде и каза: "Много кръв изгуби ! Легни, защото можеш да изгубиш съзнание !".

Събудих се в 11 часа чак и се чувствах уморена и с главоболие. Реших да попитам нашите как така съм се събудила в хола. Те ми казаха, че и те не знаят и се чудят.

Сутринта ме намерили там. Реших да попитам баба защо сме си разменили местата през нощта, а аз не помня. Тя ми каза, че около полунощ съм дошла и съм легнала в хола и тя като ме е питала дали ще спя тук, аз съм казала, че тук ще спя и тя отишла в хола. :blush:

Та, въпроса ми е според вас дали съм ходила на сън и това нормално ли е ? Пък и как така съм говорила на сън ? На вас случвало ли ви се е ?

П.П. - Искам да кажа, че преди няколко седмици май пак съм ходила на сън, но този път случката е с баща ми и съм говорила много повече, обиждала съм на сън и съм го упреквала. Не си спомням нищо от това. И съм се преместила пак да спя в хола.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ристу -Песимисту
Ристу -Песимисту
02.05.2012 20:02
Не, според мен страдаш от раздвоение на личността !Симптомите са сериозни, но ти не се страхувай !За всеки случай обаче ще ти предложа преди сън да заключиш терасата !
0
0
:)
:)
02.05.2012 19:54
Здравей,всъщност сомнамбулизма е заболяване и може да се влоши.Можеш да направиш не мислими неща дори да се нараниш или тези около теб.
0
0