Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах момчето, което харесвам

Сънувах момчето, което харесвам

Сънувах момчето, което харесвам
iЗдравайте.
1.Снощи сънувах момчето, което харесвам(то мен не ме харесва и е от моя клас). Сънувала съм го и друг път, но този сън беше по-различен. В моя сън аз му признавах, че съм влюбена в него, но зад него имаше едно огледало.

Преди да му призная го целунах дори и след признанието, но той сякаш се губеше в това огледало зад него. Затворих очи и вече го нямаше.

Това беше 1-вият сън, който сънувах, след него имаше и друг пак за това момче.

2.После сънувах отново това момче. С него живехме в една къща, аз имах приятели, с които излизах всяка вечер за да дразня това момче. Всяка вечер ме взимаха с кола и ме прибираха.

Всяка вечер той седеше на своята врата и само ме следеше. Една вечер се прибрах дърво пияна. Той още беше там и понеже аз дигах много шум и не можех да ходя, той ме дигна на ръце и ме заведе в неговата стая.

Сложи ме на леглото си, аз му казах, че не ми се спи и да ми даде още алкохол. Обаче той възрази. Казах му, че много го харесвам и че без него не мога и че това съм го правила за да го дразня. Тъкмо да го целуна и..

И до там, в този момент алармата ме събуди за училище.
Защо го сънувам постояно, какво е това някой може ли да ми каже ?

Ще съм много благодарна на всеки, който ми пише./i

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Morena
Morena
23.01.2012 20:35
И аз съм сънувала няколко пъти един колега. :)
Беше ми най-симпатичен от всички колеги, дори вече като напуснах работата не знам защо продължих да го сънувам..
0
0
Каталина
Каталина
22.01.2012 00:39
Наистина мисля постояно за него и че съм обсебена. Какво да правя незнам. Нямам представа какво да му кажа, много мисля, че не ме харесва, обаче когато погледна към чина му гледа постояно в мен.
0
1
lowe is the answer
lowe is the answer
21.01.2012 22:15
Когато сънуваш някой , значи че този човек ти липсва.. или че искаш да бъдеш с него :) поне аз така знам !
0
0
The Indigo kid
The Indigo kid
21.01.2012 12:47
Ще трябва да те разочаровам като ти кажа, че вероятно нищо не означава. Сънищата са скрити желания и страхове, а ти сигурно просто си обсебена от това момче. Мислиш прекалено много за него и това се отразява на сънищата ти. Не е зле да му кажеш какво чувстваш. Може и да не те харесва, но поне ще си наясно с вашите взаимоотношения. А оттам нататък ти си решаваш дали си заслужава да мислиш толкова за него, или не.
0
0