Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам момчето, което харесвам

Сънувам момчето, което харесвам

Сънувам момчето, което харесвам
Здравейте! Извинявам се, ако вече има история с подобно заглавие. От доста време харесвам едно момче от моето училище. По принцип с него не сме в една компания и никога не бяхме разговаряли, но се бяхме забелязали. Някъде през февруари сънувах сън, в който съм с него, говорехме си, разхождахме се. . . Събудих се и изобщо не обърнах внимание на съня. Мина точно една седмица /7 дена/ от както бях сънувала съня и всичко се сбъдна точно и ясно! Това беше най-невероятното и невъзможно нещо, което ми се беше случвало. Никога не съм вярвала, че съм можела да се заговоря така свободно с него. Но ето, че стана.

Та сега, когато е лято не го виждам често. По принцип го виждам навън, когато е с приятелите си. Преди няколко дена сънувах сън, в който аз съм част от неговата група. Събирахме се заедно и др. Ден след това сънувах нещо, което е като продължение на миналия сън. Пак бяхме неговата група и аз навън, отидохме дори на кино. . Разпитваше ме за живота ми, хобита и др. Така почти всяка нощ сънувам продължения, нещо като безкраен сън, но с нови допълнения.
Та въпросът ми е - възможно ли е и този сън да се сбъдне като предишният ми и защо сънувам едно и също, но с нови допълнения? Наистина много ме човърка от вътре и постоянно мисля за това, затова реших да го споделя тук и да поискам мненията Ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
сашко
сашко
08.08.2015 13:07
не
0
7
Nyssa
Nyssa
01.08.2015 13:00
Възможно е да се сбъдне наяве
5
0
Atanaska
Atanaska
29.07.2015 21:57
Da moje i az sam taka no moite synishta ne se sbydvat
9
0
Keytlin
Keytlin
29.07.2015 17:15
Сънищата не се сбъдват ,те по - скоро са като информация за бъдещето . Сънуваш го ,защото постоянно мислиш за него и това се отразява на сънищата ти ,с мен е същото . ;)
10
2