Леене на куршум

Леене на куршум
Здравейте,
преди няколко седмици ходих при една баба да ми лее куршум, защото не бях добре. При леене излиза едно сърце, но при мен не излезе първият път, а знам, че излиза всеки път, ако някой е запознат с това ще се радвам да сподели какво значи.

И друг път съм ходила, но винаги ми се появявало това сърчице, а този път-не.
Бабата ми каза, че било от стрес и толкова, за 4 мин. работа.

Всъщност за първи път през живота си се чувствам толкова зле психически и то без да има конкретна причина. Не съм на себе си откакто се върнах в родния ми град.

Трябваше да замина за малко, но от тогава започнах да губя концентрация и апетит, обхващат ме топли и студени вълни, обзе ме пълна апатия, гадене, нямах никаква енергия, паметта ми се влоши, изпитвам необоснован страх, мъка, плача без повод.

Никой не е умирал нито съм преживяла някаква раздяла, катастрофа или нещо подобно, финансово съм горе-долу добре. Била съм и по-зле, но съм се справяла, а сега без някаква основателна причина рухнах, ей така.

Ефект от леенето на куршум имаше за около седмица, за съжаление. Моля, дайте ми някакъв съвет какво да правя, защото ще се побъркам, не ми се ходи по психиатри, защото и на тях не знам какво да им кажа, а и очевидно ефектът от леенето е кратък.. :x
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 13
55
43
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Една жена
Една жена
12.01.2012 11:14
МОРЕНА......мисля,че Стефан е прав...всеки един човек стига до определена преломна точка в живота си,когато сам трябва да реши от какво има нужда-да се промени,да израсне духовно или да остане на същото ниво заключен в собственият си живот,сляп за истината....ако не си вярваща -повярвай и се промени....знаеш предполагам какво представлява 2012 като етап в живота на Земята...ако не-ЧЕТИ...проумей....израстни....ВСИЧКИ ПРЕМИНАХМЕ ПРЕЗ ТОВА...И СПОКОЙНО...САМО НЕ ПАДАЙ ДУХОМ...би било грешка...отвори си съзнанието и виж истината...и се ПРОМЕНИ ЗАВИНАГИ!!!УСПЕХ И БОГ ДА Е С ТЕБ!!!

МИР ВАМ!!!АУМ!!!
2
1
иван
иван
12.01.2012 10:31
знам за 0886271537 много си е добра на мен ми помогна преди време
0
0
мери
мери
12.01.2012 10:26
опитаи отново пробваи и восаколеене знам една йена коиато мозе да ти помогне ако иска6 обади и се на 0886 271 537
0
0
СВЕТЛА
СВЕТЛА
12.01.2012 10:06
това са три сайта с които могат да Ви помогнат,
ако Вие сама не си помогнете,не чакайте друг да го направи,лекарите моат да Ви помогнат,но и да Ви навредят



1
0
Solaris
Solaris
11.01.2012 16:10
Gluposti, meditacia... edinstveniat efekt ot tova, kakto i ot kurshuma, e efekt placebo, ili samovnushitelen. Mislia che bez da si dadesh smetka se e sluchilo neshto, koeto e aktiviralo loshi detski spomeni, moje i nesuznatelni, i e provokiralo nervna depresia... opitai se da se setish kakvo
0
0
Radi
Radi
11.01.2012 14:38
Аз се чудя как дори и за седмица ти е подействал този куршум?!?! ~
За да се успокоиш напълно трябва да се лее повече от 4 часа (ако си много изплашена)И не е нужно сърчицето ти да се покаже веднага - трябва на края да излезе ссамичко и чистичко!!!!
А иначе - забавлявай се на МАКС - на разходка, дискотека, новини в нета, комедийни филм, музика!! :))
На мен когато ми е "тъпо", неспокойно, тези неща ми помагат!! ^_^ ~~
0
0
ича
ича
11.01.2012 11:52
Съгласна съм със Стефан,започни да медитираш-просто отдели един час време на ден да постоиш сама и мисли за хубави,възвишени неща.Анализирай минали неща довели до сегашното ти състояние.Случки от живота ти.
0
0
Стефан
Стефан
11.01.2012 11:02
В живота на всеки човек (рано или късно) се случва нещо такова - огромна загуба , неизлечима болест , безпричинни тежки депресии (примери безброй).
Всичко това е с една единствена причина - да започнем да търсим духовното в себе си , да оценим живота , да го обичаме...
Моят съвет е да медитираш...знам че за някои звучи неприемливо , но когато се научиш да го правиш правилно - ще добиеш коренно различен мироглед...Просто опитай!
0
0