Дева Мария ме молеше да взема червена ябълка

Дева Мария ме молеше да взема червена ябълка
Снимка: sanovnik.bg
Сънувам, че пред мен седеше Богородица и държеше в ръката си червена ябълка. Молеше ме да взема ябълката, но мен ме бе обхванал страх и непожелах да я взема.

Тогава тя я даде на един мой познат. За съжаление, вече нищо не знам за този познат, не ъм го виждала от години.

Дали направих добре, че не я взех. Доколкото знам, ябълката е плод на греха.

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
иле
иле
27.12.2010 19:23
Също така, в някои църкви дават ябълки за да има деца.
0
0
Valentin Vulchev
Valentin Vulchev
19.12.2010 15:33
Здравей, аз искам да ти помогна да ти преведа сънят ти. За тая цел трябва да се свържеш с мен на моя skype: Dairdis. Занимавам се със сънища около 5-6 г. сериозно и знам доста. И за да мога да ти го преведа, ще трябва да ми кажеш какво става с твоя живот в последно време, т.е. все едно, аз да ти живея твоя живот.
0
0
ЛИЛИ
ЛИЛИ
19.12.2010 15:22
Извинявам се, че пиша тук, но искам да споделя мой сън. Сънувах, че пътувам в автобус и имах бодигард до мен, който не ме оставяш намира. Когато слязох от автобуса, отидох на познато място за мен в моя град. Видях приятели, които стояха пред едно читалище. Обаче за да отида до там, имаше едно голямо стълбище, което изкачих. След това някакви момчета играеха с топка, която хвърчеше нагоре, а аз се плашех от нея. Много ми е странен този сън, бих те ли ми казали какво ми казва ?
0
0
Мари
Мари
19.12.2010 08:00
Смяташ ли, че Богородица би приканвала към грях ? Аз не! А и в българското суровакане се казва: "Сурва, сурва весела година, ЧЕРВЕНА ЯБЪЛКА в градина, пълна къща с .....
Освен грях, ябълката синволизира плодородие. В някои български църкви се носят ябълки от жени, които не могат да имат деца.
Бъди щастлива и смела.
0
0