Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дева Мария ме молеше да взема червена ябълка

Дева Мария ме молеше да взема червена ябълка

Дева Мария ме молеше да взема червена ябълка
Сънувам, че пред мен седеше Богородица и държеше в ръката си червена ябълка. Молеше ме да взема ябълката, но мен ме бе обхванал страх и непожелах да я взема.

Тогава тя я даде на един мой познат. За съжаление, вече нищо не знам за този познат, не ъм го виждала от години.

Дали направих добре, че не я взех. Доколкото знам, ябълката е плод на греха.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
иле
иле
27.12.2010 19:23
Също така, в някои църкви дават ябълки за да има деца.
0
0
Valentin Vulchev
Valentin Vulchev
19.12.2010 15:33
Здравей, аз искам да ти помогна да ти преведа сънят ти. За тая цел трябва да се свържеш с мен на моя skype: Dairdis. Занимавам се със сънища около 5-6 г. сериозно и знам доста. И за да мога да ти го преведа, ще трябва да ми кажеш какво става с твоя живот в последно време, т.е. все едно, аз да ти живея твоя живот.
0
0
ЛИЛИ
ЛИЛИ
19.12.2010 15:22
Извинявам се, че пиша тук, но искам да споделя мой сън. Сънувах, че пътувам в автобус и имах бодигард до мен, който не ме оставяш намира. Когато слязох от автобуса, отидох на познато място за мен в моя град. Видях приятели, които стояха пред едно читалище. Обаче за да отида до там, имаше едно голямо стълбище, което изкачих. След това някакви момчета играеха с топка, която хвърчеше нагоре, а аз се плашех от нея. Много ми е странен този сън, бих те ли ми казали какво ми казва ?
0
0
Мари
Мари
19.12.2010 08:00
Смяташ ли, че Богородица би приканвала към грях ? Аз не! А и в българското суровакане се казва: "Сурва, сурва весела година, ЧЕРВЕНА ЯБЪЛКА в градина, пълна къща с .....
Освен грях, ябълката синволизира плодородие. В някои български църкви се носят ябълки от жени, които не могат да имат деца.
Бъди щастлива и смела.
0
0