Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънища за падане по стълби

Сънища за падане по стълби

Сънища за падане по стълби
Здравейте! Като малка почти всяка нощ сънувах, че падам от втория етаж или че падам по стълби, т.е. че се подхлъзвам и започвам да падам по стълбите и не мога да се спра и малко преди да падна на земята, се събуждам. Това го сънувах като бях на 3-4 години и не бях до сънувала от доста дълго време. Но наскоро пак започнах да сънувам такива неща.

Преди 3 дена сънувах, че падам по едни стълби, помня, че имах чувството, че нямат край.След като свършиха, паднах в морето и започнах да се давя. Аз от малка имам страх от водата и не мога да се науча да плувам...а съм водна зодия.

И така....като паднах, водата започна да завлича навътре в морето и не можех да си поема въздух. Изведнъж някакъв мъж ме спаси и ме занесе до пясъка.Много хора се бяха събрали и ме гледаха, а аз бях много зле, тъй като бях падала и по стълби и бях на път да се удавя.Беше ужасно!

Най-лошото е, че и тази нощ сънувах нещо с падане по стълби. Не знам защо и точно затова смятам, че вие, читателите, ще можете да ми дадете отговор или да разтълкувате съня ми.Моля за коментари, имам нужда от помощ! :x:

Благодаря на всички ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
vikito
vikito
04.11.2011 17:31
Може би е това, че ще прескочиш тази фобия от водата. Аз така го тълкувам. А падането, че много ще трябва да чакаш за да премине тази фобия.
0
0