Сън като истина

Сън като истина
Здравейте,

искам да ви споделя за нещо, което може да ви се стори като обикновена история, но за мен беше повече от това. Преди време ходих на врачка, която отне 5 години от живота ми, не бих искала да разказвам как и какво ми причини, защото боли прекалено много. След време спрях да ходя, защото промития ми мозък започна да функционира отново и осъзнах през какво съм минала и какво съм дала на човек, който искаше само да ми отрови живота за негова полза.

Тази нощ я сънувах, бях на вечеря при нея със сестра ми и тя беше много ядосана, че съм я изоставила (нямам страхове от нея и това което би могла да ми направи). Тогава тя извади една плоча с няколко имена върху нея, за съжаление не ги помня, само знам че бяха имена на различни демони, призовавани за магия.

Когато ги видях, разбрах че са имена на демони, тя ми каза че тази нощ ще пусне единия върху мен за да ме убие, не трябвало да живея след всичко, през което сме минали с нея, не трябвало да разказвам на другите за това. Аз се изсмях, станах и си тръгнах, но когато със сестра ми се прибрахме усетих как първият в списъка демон ме обладава, името му започваве с "Ш", пред очите ми стана черно-бяло и сестра ми се изплаши за мен, аз само станах и й казах, че няма да й направя нищо и че съм по-силна от него, в този момент той се пресели в нея, но понеже магията не беше насочена към нея той изчезна.

На втората вечер ме нагости втория от списъка, победих го по същия начин, знаех че е вътре в мен и иска да ми стори зло, но съм видяла толкова зло в живота си, че това не можеше да ме изплаши, общо взето победих всичките. На края на съня разбрах, че гадателката е починала. Ще се радвам ако някой от вас може да ми го разтълкува, защото беше като истински и се притеснявам този човек, тази сган, която отне толкова години от живота ми да не се завърне в него, защото не отговарям. Благодаря
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Автор
Автор
23.06.2014 09:52
Зетабета, благодаря ти! Имах нужда точно от това, някой да ми помогне без да иска нещо в замяна, за съжаление е станало навик, както се вижда в долните коментари. На другите коментирали ще кажа само едно, каквото давате това ще получите, написала съм ясно че не желая да коментирам точно това, за което ме питате. Понякога имам чувството, че разговарям с идиоти (извинете ме за израза) но някои хора просто не вдяват елементарни неща...
0
0
Зетабета
Зетабета
22.06.2014 10:56
Здравей! Сънят ти вещае победа,но преди това ще трябва да преминеш през испитание.Да сънуваш брат,сестра-е на късмет,вечеря-духовно извисяване,вещица,врачка-тайни,които ще узнаеш,но тъй като в съня ти вещарката за теб в реалния живот е човек,който ти е причинил зло,тайните,които ще узнаеш са негативни,но ти ще се отнесеш Вещо,т.е. с нужното внимание,защото ще касят твоя личен живот.Демони да сънуваш-лоши хора,с които общуваш,двулични и некоректни,но ще победиш,защото си духовно по извисена.Съзнанието ти казва-прости на другите и на себе си,за да продължиш напред.Запомни-винаги ,когато те посети въпросната врачка,това е знак за теб,че нещата които правиш са непрвилни или че губиш време,или трябва да си нащрек,защото някой те лъже и мами.Всичко добро ти желая!
1
0
Румпелщилскин
Румпелщилскин
21.06.2014 21:32
Виж драга ще се опитам да ти разтълкувам съня но трябва да ми кажеш пълната история как ти отне годините
0
1
Рамбо
Рамбо
21.06.2014 16:30
Може да направиш филм
Винкелту и демоните от бараката :D
И как точно ти отне годините
0
1