Страшен сън

Страшен сън
Сънувах, че съм на някакво място, до сега не съм ходила там и беше като огромен пазар в старинен град. Разхождах се аз, а пред мен една висока, много красива жена, цялата в черни дрехи.

Държеше нещо в ръката, но не можех да видя какво е, защото беше в гръб. Погледнах я, защото ми се стори доста странна, а тя се объна и каза: Ти ме мразиш, гледаш ме на кръв, сега ще ти очерня живота.

Това нещо в ръката и го обърна към мен и беше някаква пръчица, на която беше изобразено лице на момиче, доста пълно. Жената се обърна към мен, аз извиках много силно, сломих се на колене и се събудих.

Ако някой може да изтълкува съня ми, много ще съм му благодарна. Много съм уплашена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
.....
.....
22.02.2011 09:55
Коментирайте темата. Стана ми интересно.
1
0
Таня
Таня
20.02.2011 14:54
Този сън е предупреждение, че ти е направена магия от една много красива жена, която те мрази. Явно не я познаваш добре, но тя теб отлично. Онова момиче, което си видяла най-вероятно ще си ти след заклинанието. Моят съвет е да отидеш на врачка или да си направиш съботна противо-магия. Ето как става:
Рано в събота между часовете 6 ч. до 8 ч. излез навън, разходи се в калта и забии предварително наострена клечка в някоя от стъпките си. На мен ми е помагало.
1
0