Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Телевизорът определя това, което сънувам

Телевизорът определя това, което сънувам

Телевизорът определя това, което сънувам
И какво може да означава това ? Днес сутринта го сънувах и то и друг път ми се е случвало ( едва ли е нещо специално, но ми е любопитно). Сякаш телевизора определя какво да сънувам.

А и искам да попитам - какво означава да сънуваш героите от латино сериал - имаше един сериал „ Срещу вълните на живота“ - сънувах го преди доста години, но още ми е любопитно.

Обаче, не сънувах просто серия по телевизията, ами сякаш гледах отгоре случка с главните герои.

А и се чудя, дали наистина кошмарите носят лоши вести, защото аз (слава богу) скоро не съм ги сънувала (и дано не става), но съм имала 2-3 кошмара, които цяла седмица са ми се припомняли (действията бяха в моята къща или пред блока и като изляза и се сещам и ме обхваща страх).

Ако някой успее да ми помогне, ще съм му безкрайно благодарна. Пък и искам да ви питам още нещо - случвало ли ви се е почти нацяло да си спомняте съня, но да не намерите точните думи да го опишете ?

Предварително много благодаря за отделеното внимамие и съжалявам, ако ви занимавам с глупости.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мониту
Мониту
24.01.2010 17:56
Защо се страхувате от някакъв си сън ? Вместо да хабите излишни страхове и притеснения, направете нещо полезно и отпускащо. Така ще се успокоите. Намерете някоя своя приятелка или група от приятели и отидете на кино, кафене, фитнес, театър и където поискате. Не забравяйте, че това е просто сън, а не причина за постоянен страх.
0
0
Иван
Иван
24.01.2010 12:54
Според мен, сънят ти нищо не означава. Гледаш много телевизия и на подсъзнателно ниво го сънуваш.
0
0