Починал роднина

Починал роднина
Сънувах един починал роднина. Първо, го видях покрит с едно одеало в нещо като морга. Аз отивах да го видя, вкараха ме в стаята и аз влезнах. Беше тъмно.

Той стана и аз много се радвах, че го виждам. Усмихвах му се и му говорех нещо. Той не ми отговаряше, мълчеше и ми се усмихваше. Аз много се радвах.

Присъствието му ме накара да запаля една червена свещ, до едно малко легълце, като за дете, с чаршаф. От страни беше с дантела и аз продължих да подскачам около него и да му се радвам, че съм го видяла.

Толкова любов изпитвах към него и му казах:" Не трябваше така да става, не трябваше да умираш, ти си толкова добър."

А той продължаваше да ми се усмихва и тръгна да си ходи. Аз тръгнах да го изпращам. Колкото той наближаваше вратата, толкова по - прозрачен ставаше.

Изведнъж, видях една ръка във въздуха, разперена като 5 пръста. Приличаше ми на женска, от ноктите и дланта бликаше червена светлина.

Кажете ми моля, това лошо ли предвещава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Mariana Velikova
Mariana Velikova
09.12.2009 18:28
Или за училище важи също ? Или там където ти е главното занимание, съответно. Умната.
0
1
zikovu
zikovu
09.12.2009 18:17
Говори за проблеми с работата. Внимавай какво правиш там, да не си загубиш мястото.
0
1
цецо
цецо
09.12.2009 18:09
Вече два пъти в течение на един месец ми се случва да сънувам самолетна катастрофа. Това лошо ли е ? Помогнете.
0
0
zikovu
zikovu
09.12.2009 17:34
Не предвещава лошо според мен, но бъди много внимателна в следващите дни. Има ли някакво начинание важно, което си поела скоро ? Прекрати го. Става дума за кардинални неща - смяна на работата, промени в семеен план, живот зад граница, разбираш ли - нещо важно е, голямо. Ръката с петте пръста с червената светлина е Стоп. Послание от починалия роднина. Така го тълкувам аз.
0
1