Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Усещам и виждам духове

Усещам и виждам духове

Усещам и виждам духове
Моля, помогнете. Усещам и виждам духове. Знам, че не могат да ми навредят, но умирам от страх и ужас. Сложила съм чесън навсякъде, но не бива.

Преди ми се случваше по 2/3 пъти в годината, но сега в апартамента, в който живея от месец 4 пъти вече, а тук е починал мъж, млад преди 2 години. Дали и заради това жена му не се премести под наем от тук, срам ме е да я питам.

Тук има под леглото негови дрехи. Утре ще ги махам на някъде и ме посъветваха сол да сложа. Проблемът е, че не се наспивам и като се случи, викам от ужас като луда, страх ме е, плаша и детето, което спи до мен.

Усещам като напрежение, вибриране там, където ме докосват и студ. По 3 - 4 аса не мога да се затопля. Като легна треперя цялата под 2 олекотени юргана при 25 градуса температура и аз с анцунг.

Моля, който знае изход от това положение да ми пише.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Силвия Георгиева
Силвия Георгиева
29.06.2011 12:03
И още нещо от мен. Скъпа, трябва да те е страх повече от живите, а не от мъртвите или духовете. В крайна сметка един мъртъв какво може да ти направи ? А я помисли, какво може да ти причини един жив - от най - малкото да те излъже, до най - лошото да те осъкъти или да те убие. Помисли над думите ми и се успокой.
2
2
simona
simona
25.06.2011 20:08
Чесън се слага против вампири.
4
0
Силвия Георгиева
Силвия Георгиева
25.06.2011 16:05
Много се забавлявам от глупостта на хората. Ще гониш духовете с чесън и сол ? Да, с чесън може да гониш само любимия. Миличка, ти се страхуваш, но не бива. Помисли си за момент: този мъж е живял в този апартамент, обичал е мястото, сигурно е бил щастлив, казваш, че е имал жена, сигурно е бил влюбен. И изведнъж е починал. Но не го е приел и за това е останал на любимото си място. Случва се. Въпросът е, че той не иска да те нарани, а само да те опознае, все пак ти живееш в дома му. И така, вместо да се излагаш пред приятелите ти като си осмърдяваш дома на чесан, тамян и си ръсиш пода със сол просто ме послушай. Ако искаш да разбереш какво наистина ти се случва през ноща или там когато са проявите си вземи една записвачка - камера, микрофон със записващо устройство или нещо подобно и го включи за през ноща. Така ако има нещо ще го видиш. Камерата е по - добре, защото повечето няма проблем да записват през нощта. Струват около 70-80 лв. е има и 120 по шпионските сайтове. Повярвай ми аз имам скъпа камера и съм опитвала и дори имам малък успех - записах няколко гласа, стъпки и една сянка, която не знам от къде идва. Изпробвала съм го в моята стая, на село, където е починал дядо ми от сърдечен удар ( хвърлил се е от вторият етаж преди 30 г.), а и в домовете на приятели, които също са чували подобни неща. Така, че дори назаем може да вземеш камера и да снимаш. Няма да стоиш будна, просто я поставяш така, че да ловиш по - голямата част от стаята и я включваш да записва. Това е. Просто е . А и не изисква много. Ако искаш да видиш как става гледай Ловци на духове по AXN. Повярвай ми, няма нищо страшно,а и постепенно ще видиш как ще започнеш да си обясняваш някои неща. УСпокой се, поеми дъх и помисли, за нещата които ти казах. Изобщо нямаш нужда от чесън, сол, църкви и попове. Те няма да ти обяснят случващото се, а ще ти внушат страх. А в това няма нищо страшно.
0
0
Йови
Йови
24.06.2011 22:14
Стига сте говорили глупости. На чужд гръб и 100 тояги били малко. Огледала, дивани, чесън, я стига. Аз съм християнка и в Библията пише така:
Левит 19:31
Да се не отнесете към запитвачите на зли духове нито към врачовете; не ги издиряйте та да се осквернявате чрез тях. Аз съм, Господ вашият Бог.
Не се страхувай, нали знаеш страшен е самия страх. Не се плаши, не всяко неясно за нас нещо е зло или ще те нарани. Има духове, вярвам, ние самите сме едно съзнание, енергия затворена в тяло. Тялото е просто един начин да пребиваваме тук на земята, и какво става после, не знам. Не се плаши, никой няма да те нарани, имай спокойствие в душата си, не допускай лоши мисли в себе си.
1
0
някой си
някой си
21.06.2011 21:55
Ха,ха, това с пикнята ме накара да се търкалям от смях. Аз имам едно духче, което ме дърпа за ушите всяка вечер. Какво, ще дойдеш ли на по едно питие, ще си помогнем взаимно.
0
0
mariq i stela
mariq i stela
20.06.2011 12:49
Ако мъжът е умрял на скоро и сигурно не е направил нещо важно преди да си отиде. Говори със съпругата му и я попитай какво е направил в досегашния си живот. Не прави нищо нередно.
0
0
Без значение
Без значение
13.06.2011 22:25
Пробвай да спиш на дивана, може и да понамалиш огледалата.
0
1
Илиян
Илиян
12.06.2011 23:41
Просто промени нещо в себе си и ежедневието си. Доколкото знам, духовете са останали в материалния свят хора, които имат несвършена работа. Толкова много са искали да живеят, за да постигнат, а не са могли, че оставането им в нашия свят е единственото, което могат да направят. След като знаеш, че не искат да ти навредят, се замисли какво искат всъщност: да ти помогнат да се решиш на важна стъпка, водеща към по-добро за теб, но не можеш да се решиш на нея ? Да свършиш нещата, които те не са могли да свършат ? Поинтересувай се какъв човек е бил мъжът, който е починал - какво е работил, какви интереси е имал. Опитай се да измислиш какви проблеми е имал според информацията за него (която включва и стила на дрехите, които е носил, както и каква зодия е бил - тя дава най-силно възможната характеристика, която можеш да получиш за него). После реши какво иска той и се опитай да го направиш - или напиши бележка, защо не можеш и я остави до себе си, преди сън.
Като цяло ти препоръчвам да си мислиш само за положителни неща - ако трябва си напиши списък с хубавите неща, които присъстват в живота ти - имаш си дете, легло, на което да спиш и покрив над главата. И най-вече не се плаши, трябва да преодолееш страха си.
0
1