Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Може би ангел сънувах

Може би ангел сънувах

Може би ангел сънувах
Не помня целият сън, това е само част. Аз и майка ми бяхме на някакво красиво място, изглеждаше, като място, от което вълците вият. Високо с много хубава гледка и имаше иглолистни дървета. Може би беше в някоя планина. Беше нощ небето беше някак лилаво-синьо, луната се виждаше и бе пълна, но не много искряща.

Като цяло чувството да си на това място беше много приятно, въздуха беше някак мек , май имаше много лека мъгла. Майка ми каза: "Виж, виж!" и аз погледнах към луната. Тогава видях как от образа на луната се отделя нещо и полита към мен , но майка ми сякаш не го виждаше.

Като приближи повече се оформи като човешки силует, но не беше човек, беше прозрачен, като сътворен от мъгла и вятър, като от облаците, които скриват луната, но сякъш не видях крила. Летеше бързо, като вихрушка дойде към мен, а като мина усетих, че времето се забави. Мина толкова близо ,стори ми се на сантиметри.

Изражението му беше сериозно, а в очите му видях нощта, звездите, космоса... Той се взря в мен в този момент, когато времето беше забавено,сякъш видя всичко, а след това пак като вихрушка мина покрай мен, от другата ми страна и изчезна.Според вас какво беше това, какво значи ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати