Може би полудявам

Може би полудявам
Здравейте. Имам странно чувство, че някой иска да ми навреди. Не знам какво ми става, мисля че целия свят ми обръща груб.

Изпитвам усещане, че някой ме следи, сънувам странни сънища, в които даже ме убиват. Мисля че има заговор срещу мен или ми е направена магия.

Разбира се, не съм напълно сигурен какво става с мен. От няколко години ми се въртят тези мисли. Сега съм на 23, също от 14 годишен попаднах на улицата.

Дете съм на разведени родители, тогава живеех с майка ми. От тогава започнах да не се прибирам, злоупотребявах ме с различни субстанции.

Лоша компания, в която намирах семейство, истински приятели бяхме всички. През всички тези години това беше моят начин на живот. Всичко ми се отразява сега може би.

В един момент останах сам, всичко все едно се изпари. Моите приятели съвсем почнаха да затъват. И аз от вътре просто не исках да съм такъв, исках нормален живот.

Виждах как мама, тате искаха да ме вкарат как се вика в правия път. Но баща ми от голямо разстояние, така не ставаше. Мама горката се блъскаше като луда за някой лев да има какво да ядем.

Аз си останах така, просто не знам. Усъзнавам какво аз сам съм си причинил. В един момент казах, край.

Махнах се просто, просто се махнах от този порочен град. И сега съм объркан. От 5 години живея горе-долу нормално. Но усещам празнота.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
И.
И.
15.03.2016 19:48
Прочети малко за ОКР щом имаш нет + дето си вземал субстанции.
0
0
jasper
jasper
25.06.2015 04:04
Ей кондуктор, просто найстина трябва спреш със субстанцийте и да помогнеш на мама, дебил. ;)
На 23 си, и се жалваш по форумите, търсещ състрадание вместо да си намериш работа и да помогнеш на същата личност за, която казваш, че се е скъсвала от работа за да има какво да ядеш ти.
Спри тези гомна който приемаш намери си хоби, избери си цел, хвани си работа и може да спреш да си въобразяваш,че някой ти мисли злото.
1
0
парижанка
парижанка
18.02.2014 13:34
Щом усещаш,че има нещо отвътре,което те поддтиква и тласка към някаква параноя-Значи е така!вярно е!Защо да си въобразяваш и да си затваряш очите,все едно нищо не чувстваш?!Явно си природно интелигентно момче,щом и сам си го усещаш и дори самооценяваш.Браво!На твое място повечето хора търсят в другите около тях причините за това си състояние....Ти си умен.Сега на въпроса ти-как да си помогнеш?Ако може да си позволиш консултация с психолог.Не се подигравам...на мен ми помогна много,въпреки че криех посещенията си при него дори от семейството си-да не кажат,че съм Луда!Ако можеш ида ходиш и откфито точно да си казваш какво чувстваш-е много добте.Ако обаче не ти е възможно ,купи си книги на тази основа-Как да преодолеем чувството за безпокойство,Защо ме е страх...ти си умен-започни САМ да си правиш психоанализ и терапия.Ще ти помогне и забъдище ще си много силен.
2
0
приятел
приятел
19.02.2013 11:12
Живота е труден както за по-големите така и за младите. Стани като мъж и подреди живота си. Да не те интересува сега лошо ли е или добро. Всичко отминава. Не спирай да работиш и да се трудиш иначе ще пропаднеш. Силните хора не падат под тежестта на времето, а се борят докрай. И успяват всички рано или късно, ако ще и с много жертви. Но тогава удовлетворението е по-голямо. А слабохарактерните падат и умират. Ти избираш сам своя път. Ние всички сме така приятелю. И няма да спрем да се борим докрай.И прави така, че съвестта ти винаги да е чиста.
4
0
Sailing_33
Sailing_33
31.01.2011 13:40
Това се случва с мен, не мисля, че си въобразявам. Много ми е трудно, просто искам някой да ми помогне. Нямам сила, все едно има някой в тялото ми, който прави всичко за да съм нещастен. Не знам какво да правя. Дали съм само аз в това положение ?
1
0
..........
..........
31.01.2011 12:58
Сигурно е от преумора или си въобразяваш. Освен, ако наистина има нещо или някой твой починал враг, който иска да ти отмъсти.
0
0
zuzuni
zuzuni
28.01.2011 11:32
Явно всичко, което ти се случва сега е последица от предишният ти начин на живот, но фактът че си осъзнал какво причиняваш на семейството си означава, че си на прав път и стига да си достатъчно силен, можеш да се отърсиш напълно от този страх и несигурност. Желая ти наистина да си силен и да успееш.
2
0
Paci
Paci
27.01.2011 10:52
Благодаря ти много.
0
0