Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Странно, но може би вярно

Странно, но може би вярно

Странно, но може би вярно
Не знам дали темата е точно тази. Наскоро пътувах с кола до село, но с нас бяха и близки. В колата си говорихме, че жената (на близките) сънува умрели, но близки хора.

Те и давали съвети. В началото тя не вярвала, но постепенно вземала мерки и наистина и помагало. Според вас как става това, магия, духове ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
kamelia
kamelia
17.04.2012 20:14
съгласна съм със светка наистина потвърждавам неините думи пише го в беблията че умрелите си са умрели вече и няма как да са те някакви демони исползват скръпта на човека загубил близак и му се явява на сън или по друк начин за да завладеят повече душата му аз никого не оставям храна за мъртвите защото бог го е забранил и те са мъртви няма как да го ядат или пият
0
0
Деница
Деница
17.04.2012 19:12
едва ли са духове .. щом и дават съвети и я взема мерки , който и помагат много ..
0
0
Светла
Светла
02.04.2012 20:44
Tова са нечисти духове, които идват в съня използвайки визията на любими хора, Бог изрично казва в Библията, че контактуването с починали е мерзост пред Него.Починалите любими хора са получили вече своята награда на небесата.За целта, такъв човек трябва да се отрече от тези сънища, демоните са нахални и не се отказват лесно, сънищата няма да секнат веднага, но трябва с упорство винаги да се игнорират ...След време човекът ще разбере че това е една голяма заблуда...Противете се на дявола и той ще бяга от вас- казва Словото.Молитви към Исус и пост също ще помогнат!
0
0
Кристиян
Кристиян
01.04.2012 16:42
според мен е до настройка на под съзнанието на човека.
0
0