Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Влюбена в сина на Дявола

Влюбена в сина на Дявола

Влюбена в сина на Дявола
Тази нощ сънувах много странен сън и ето какъв беше той:
Много коли вървят през една пустиня. В една от тях съм аз.

На средата на пустинята стои самотна бензиностанция. Всички спират и аз влизам в тоалетната. Там пускам чешмата и тъкмо ще си взема сапун и времето спира. Всичко застива освен мен. Всичко се размазва и пред мен излиза един от трите сина на Дявола.

Казва ми, че съм мъртва и имам много грехове и трябва да отида с него в Ада. Там наказанието ми е да скачам от една скала към море от лава и точно в момента, в който ще падна, ме повлича вятър и ме връща отново върху скалата.

Изведнъж се озовавам в позната къща. Там се явява баба ми и ми казва да се моля постоянно, и че Бог скоро ще ме чуе и ще се смили над мен. След като започнах да се моля един звяр изрева и ми изкрещя: За това, че се молиш ще добавя още 1000 години към наказанието ти!

Изплаших се и се свих на едно кресло. В това време пред мен изникна красивият син, същият който ме доведе там. Каза ми, че съм много красива и колкото и да отричах този факт, синът упорстваше. Аз моментално се влюбих.

Представи ме на братята си, които бяха в същата къща и ядяха и каза: Това е най-красивото момиче, което съм виждал! Защо е тук ? Тя ще ми стане жена.

След това магически се прехвърлих отново в тоалетната на бензиностанцията и отчаяно започнах да се опитвам да се върна в Ада при любимия си :Д.

След като излязох от тоалетната всичко беше тъмно и в средата на пустинята ме чакаше той на мотор. Помоли ме да се кача. Бях буквално раздвоена - едната ми половина беше тъмно червено/кафеникава, а другата бледо синя/бяла.

Едната ми половина се беше вкопчила в него, а другата ми казваше да се пусна. С много усилия и мъка се пуснах и в този момент изгря огромно слънце.Синът на Дявола се изпари и аз се озовах на село пред една позната съседска къща.

Там забелязах, че любовта в лицето на сина се влачеше след мен с последни сили. Хванах го, а той се разпадаше на прах от светлината. Завлякох го в къщата и го завих под едно одеало. Тогава забелязах, че вътре беше ужасно мръсно и прашно.

Една жена се появи и запита, къде е синът и. Аз видях едно дете и го питах: къде е брат ти (не става въпрос за дявола, а за дете човек), а то ми показа шепичката си, в която имаше фъстъци и каза: Ето го!- и побягна към едни кокошки на двора.

Аз изтичах след него и започнах да ровя до кокошките. Открих един фъстък и извиках на майката: Ето го детето ти и в този момент една кокошка се спусна и изяде последния фъстък.

И така се събудих. За първи път сънувам такива щоротии. Ако някой знае какво означава, да коментира. Благодаря за отделеното време, ако сте го изчели до край.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
:)
:)
16.05.2011 00:27
Благодаря, че ни развесели толкова. Много смешен сън си сънувала макар, че не трябва да се смея на злото. Но това, което си направила с така да речем Синът на Дявола е била голяма грешка. Естествено, че ще бъде красив, привлекателен, умен. Нали жените това им харесват на мъжете. Искам да кажа, че Дявола познава нашите слаби места и там се цели.
0
0
Rumi
Rumi
15.05.2011 21:58
Избягала си от опасност.
0
0
voice89
voice89
11.05.2011 23:05
Това от Стивън Кинг ли беше ?
0
0
баба
баба
11.05.2011 09:22
Нищо страшно моето момиче, хубаво е, че си избягала от дявола и се пази от мотори.
0
0
.....
.....
11.05.2011 07:41
Оле, миличко, ти направо роман си сънувала.
Много странен сън.
0
0