Очите ми

Очите ми
Здравейте искам да споделя нещо, което мисля, че не е нормално. По принцип очите ми са кафяви, но когато застана на сянка, където няма пряка слънчева светлина, изглеждат много тъмно кафяви чак черни, но застана ли на слънце си променаят цвета чак до златисто-жълто.

Преди си мислех, че това е нормално, но след като забелязаха мои приятелки казаха, че при тях не е така и не знаели дали е нормално.

За това реших да споделя и да разбера нещо повече за това.
Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Вели
Вели
29.01.2016 18:28
Моите очи на светлина са почти жълти ,а на тъмно са почти черни , но на средна светлина са кафяви.
1
0
мина
мина
29.12.2013 18:20
Мойте пък са зелени ,а на пряка слънчева светлина стават сини както и в съчетание от сняг и слънце,стават змийско сини.Когато се ядосам пак се променят според настроението,както и според дрехите..Имат и голяма сила и мощ.Като погледна някой и си помисля нещо лошо за него,или му пожеля нещо лошо,когато съм афектирана и в рамките на 10мин това се случва.Зелените очи са най-силните очи.Както и притежателите им могат да влиаят на околните и на тяхната психика.Както и не са им нужни много думи,даже и никакви,зада разберат що за човек седи насреща им.
1
0
Моника
Моника
04.08.2011 03:42
Не прочетох всички коментари. Нямам идея дали е казано, но старите хора наричат това Дяволски очи. Нищо лошо не се крие в наименованието им. Моя съученичка има очи с неопределен цвят, когато облече сини дрехи очите и са сини, ако има нещо зелено по дрехите или обеци или лента за коса да е зелена стават зелени. Когато е с тъмни дрехи очите и са зелени, а когато е със светли- сини. Същото е и при теб, само че със светлината. Опитай и със дрехи. По принцип всичко това е пречупване на светлината върху ириса ти... няма нищо страшно. Това е моето мнение.
1
0
limonka2
limonka2
26.06.2011 11:05
Това е маса, якото. Аз съм със сини очи и като съм на слънчева светлина стават леко тъмно сини, сякаш са тъмно сини кристали. На тъмно са още по-тъмни, а по принцип и когато съм на нормална светлина са синьо-зелени.
0
0
nikola
nikola
24.05.2011 11:48
Понякога, когато цветът на косата се променя и очите правят същото. Аз имах кестенява коса и очи, а сега изрусях и очите ми са зелено-кафяви. Също така при промяна на светлината очите възприемат част от светлината и се приспособяват към нея.
0
0
Някоя си
Някоя си
05.05.2011 11:33
Бъди спокойна, моите не се променят. Това не е нищо лошо, просто показва, че си по различна. А това е хубаво, ще ти дам пример. Едни могат да пеят, други да рисуват, някои имат дарби и те трябва да се гордеят с това, защото това ги прави необикновени. Различават се от обикновените. Според мен това не е нищо лошо. Аз ако бях на твое място, щях да се годея, а не да се притеснявам. Не вярвай на хората, защото те понякога завиждат и ти казват, че е лошо и друго, доверявай се само на най-близките ти хора.
0
0
Diddy
Diddy
04.05.2011 23:37
Абсолютно нормално е. Това си е много яко даже. Моите очи по принцип са зелени, когато е тъмно са кафеникаво-зелени, като е светло са ярко-жълти да не говорим какво става, ако слънцето ме пече в лицето :Д Като стана рано сутрин или ако съм недоспала, стават отровно зелени/като катаджийска жилетка/ Радвай се, малко хора са като теб.
0
0
gergana
gergana
03.05.2011 11:56
Моите очи не са кафяви, но звучи пълно нормално това, което се случва на теб. Естествено е да се сменява цветът. Моите изглеждат друг път по - сиви, по - сини или по - зелени, зависи от дрехите. А пък на слънце много светло сини. И както казва Daisy се сменяват и когато плача, стават морско сини.


0
0