Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Подиграват ми се в училище, че нося очила

Подиграват ми се в училище, че нося очила

Подиграват ми се в училище, че нося очила
Здравейте, аз сам на девет и се казвам Миро. Почнах да носа учила, щото ми се развалиха учите. А децата в училище ми казват да не са ми се развалили щото сам гледал много порно.

Даже не знам кво е порно. Като питах майка ми, тя ми се развика. В ликипедиа не намирам нищо. Мола, кажете дали е обида или не знам си кво.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
наска
наска
17.04.2014 16:25
Порно е нещо което не е за малки деца.когато станеш на 16 тогава гледай. това е нещо мръсно. Не се занимавай още си малък.
0
0
Мимии♥♥
Мимии♥♥
06.10.2013 19:22
По-добре да не знаеш какво е порно защото всички в моето училище знаят!И е нещо което с течение на времето ще разбереш!!
0
0
zefit
zefit
23.09.2013 15:50
По-добре да не знаеш какво е п*рно! А относно очилата,какво от това? Познавам деца на твоята възраст с очила и никой не им се смее...Нищо срамно няма в това да носиш очила,а щом останалите продължават да се заяждат,кажи на родителите си! Те ще предприемат някакви мерки и рано или късно това ще спре! И между другото,правописа ти е доста лош! (сам-съм;почнах-започнах;носа-нося;учила-очила;щото-защото;учите-очите;мола-моля)
3
0
Виктор
Виктор
22.09.2013 17:11
Пич научи се да пишеш правилно думите,а що се отнася до очилата..Вики правилно ти каза да не им обръщаш внимание.Даже може да ги лъжеш,че и те ще почнат да носят ако продължават да се бъзикат с теб.
А това с порното как им е хрумнало не знам...но е идиотско за човек на 9 години да си го мисли.
0
0
Вики
Вики
21.09.2013 10:08
На колко години си? Ако беше над 18 бих ти препоръчала лещи, но предполагам си доста малък. :) Единственият съвет, който бих ти дала е да поставяш здравето си на първо място. Аз също нося очила и досега доста мъже са ми обръщали внимание. За съжаление очилата са необходимост в нашия случай. Игнорирай ги хорските подигравки, тези, които обсъждат другите са елементарни същества, които не заслужават твоето внимание. Носи си гордо очилата и ще видиш, че ще оставят намира, защото ще усетят, че не се притесняваш да носиш очила и ще си намерят друга жертва. Успех.
0
0
Мартина Христова
Първо се научи да пишеш....Второ няма нищо срамно в това да носиш очила!Освен това щом зрението ти е по-добро с тях няма от какво да се срамуваш!Дори напротив!;)
0
0