Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Видяхме НЛО с очите си

Видяхме НЛО с очите си

Видяхме НЛО с очите си
Здравейте, казвам се Николай. Историята която ще ви разкажа е истина, но ако не бях го видял с очите си на дали и аз щях да повярвам. Преди около 2 седмици с най-добрия ми приятел бяхме излезли да се разкараме малко на вън да си починем от сесията, да се поразхладим. Във Варна - Владиславово има нещо като малко поле. Та по средата има една стара запушена шахта върху която по принцип сядаме (редовно ходим там). Та това се случи около 23:00 и 00:00 (не съм сигурно за точния час).

Както си стояхме върху шахтата и си говорихме нещо много ярко изгря на небето, беше все едно супер-нова но беше странен лилаво-сив цвят. Първоначално го гледахме и се чудихме какво е. Казахме си, че най-вероятно е някаква избухнала звезда или прочие. И докато гледахме може би около 5 минути със затаен дъх, тази светлина почна да става по-малка, докато не стана голяма колкото 1 от онези мигащи звездички.

Но странното се случи след това. Почна да се приближава, защото не беше ярка като преди , но ставаше по-голяма, следователно се приближаваше. Докато ясно не почна да се различава форма. Все още беше прекалено далеч, за да се различи какво точно е, но имаше формата на нещо като успоредно разположен цилиндър. В този момент се стъписах защото осъзнах, че сме сравнително далеч от близката цивилизация. В този момент приятеля ми изкара телефон и почна да снима., направи запис от 2 минути и 34 секунди, до момента в който обектът отново беше обгърнат от същата светлина, но в пъти по-ярка и за стотна от секундата просто се изпари.

Записът не беше с добро качество, защото камерата не беше много добра а и обектът не беше много голям. Както и да е, качихме го в Ю-туб (тук може да се пише само на кирилица) и още на следващия ден почнаха да излизат някакви странни коментари да свалим клипът и, че това били просто "Китайски фенери". А това което видяхме определено не бяха китайски фенери. Ден след това клипът беше премахнат от Ю-туб а профилът на приятеля ми изтрит. Не знам, ще се радвам, ако някой друг също го е видял, защото беше много странно, а ние идеално знаем какво видяхме.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 11
52
45
30
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (35)

Изпрати
Kukika
Kukika
24.07.2016 23:05
При мен се случи същото. Чоплехме семки с приятелите навън, вече се свечеряваше и изведнъж зърнахме нещо много близо до нас, същото беше като и се въртеше. Не знам точно НЛО ли беше, но съвсем не беше звезда, метеорид и т.н
1
0
Емигранта
Емигранта
25.04.2016 13:01
Не сме единствени във вселената но определено сме най-прости затова не ни се показват извънземните, само ни гледат сеира !
5
0
а
а
11.04.2016 07:13
Видях три кръгли светещи тела , които летяха на града. Бях с мъжа си , но бяхме на път,надлез , и когато му казах , че виждам три тела в дясно , нямаше как да спреме А ,аз з така и не не успях да направя видео.
0
0
34442
34442
06.04.2016 22:14
Глупости...ако аз имах нещо да кажа-Щях да кажа трите си имена и ЕГН за контакт :-)
1
1
анус
анус
19.05.2015 21:23
Споко и аз съм виждал странен обект във въздуха и със сигурност беше НЛО защото никое друг летящ обект не може да се изпари за секунда дори може би няма и секунда не съм сигурен но се движи от точка А до точка Б за част от секундата,а разстоянието е много далеко от едното място до другото и не може никой летящ обект да го направи така бързо и за секунда да се изпари в небето на горе от далеко го гледах аз в едни хълмове където зад хълма е било поляна само според местните и това беше във Австрия в едно село в близост до Виена,беше наистина чудо за мен и още го помня и няма да го забравя и НЛО има но как изглеждат не съм ги виждал никога,а може да са около нас просто ние да не ги забелязваме ако ме разбирате какво искам да ви кажа,просто да са като нас хората да изглеждат като нас или да се превръщат като хора ...или може би се крият или само ни наблюдават но лично аз не съм виждал как изглеждат но летящ странен обект съм видял вече и се допитах до хора който се занимават в тая свера на полетите и се рових за летящи обекти който би могли да са такива като форма и светлини ярки и променливи и да се засилва и намаля светлината по странен и необичаен начин и да се движат така бързо и объркващо смисъл нямат посока и все едно се чудят на къде да тръгнат и това им е движението в небето докато не кацнаха зад хълма или поне са се скрили зад хълма,а дали са кацнали на полето не знам и няма как да знам но има няма след 15 мин. ги видях само как се показаха от хълма и се изкачиха до една височина в небето по умерено и изведнъж изчезнаха на горе дори не можах да преценя дали имаше и секунда толкова бързо го направиха..че после се чудих с часове как е възможно и какво е това чудо което видях.Вярвам на всички който са виждали неща като мен иначе и аз бих написал каква трева си пушил или много сте се напушили,така,че не ги съдете тези който не вярват всеки има право в това ..не съм го снимал,защото беше преди доста години и тогава телефоните бяха с най слабите камери още които нямаше как да направя клип или снимка и нещо да се види ..щеше да се види само нещо като светлина и това е.. може би сега ако го бях видял това с този ми телефон щеше да се види добре и да заснема клип качествен но за жалост тогава дори и телефон нямах,а както казах тогава бяха 3310 нокиите на мода по тези години беше случая ми.
5
44
Виктор
Виктор
11.09.2014 16:03
Много тъпи хора има, за съжаление! Какви тъпи въпроси "Какво сте пушили"!!! Аз също съм виждал нло, без да съм "пушил", но това е друга история!
5
3
нора
нора
04.05.2014 23:55
Какво пушехте:)))
2
9
коча който ти съсипа живота
коча който ти съсипа живота
08.04.2014 21:33
Казахме си, че най-вероятно е някаква избухнала звезда или прочие ИЛИ ПЪК В този момент се стъписах защото осъзнах, че сме сравнително далеч от близката цивилизация :D :D :D
1
46