Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Моята бивша най-добра приятелка

Моята бивша най-добра приятелка

Моята бивша най-добра приятелка
Ето моята история, на мен и на моята бивша ндп. На 14 съм. С нея сме най-добри приятелки от 4 години. Карали сме се много пъти но сме се здобрявали. Тя преди 1 и половина реши, че не съм говорила често с нея и каза, че ще покани едно друго момиче. Аз разбира се се разсърдих много. Толкова бързо ме замени. . . Не се поглеждахме 1 месец. Беше много гадно. Но след това ми се извини. Аз бях много щастлива, че сме пак заедно. На рождения ми ден тя не дойде да ми честити и каза, че съм трябвало аз да отида при нея.

Много се ядосах. Как може толкова години да сме приятелки и тя да не ми каже едно чрд. Разсърдих и се, сега след половин месец сме скарани. Чувствам се много гадно. Сега след 2 седмици кандидатстваме. После никога повече нява да се видим. Тя в момента е с момичето с което искаше да ме замени. Днес в часа по немски когато бях сама а тя беше с другото момиче я погледнах и осъзнах колко много я обичам. Колко много ми липсва. . . Какво да правя?

Това ли е края на толкова дълго и щастливо приятелство? Едно момиче онзи ден я пита няма ли да се здобрим и тя и е казала, че няма смисъл. А преди си мислихме да кандидатстваме заедно да сме най- добри приятелки за винаги. Много е гадно крия го но когато влизам в този сайт си спомням как ние двете влизахме и се смяхме на ледените кралици измисляхме си историй и имена подобни на леопардчето, котенцето, и т. н А сега влизам сама и плача. Питам се това ли е края? Ако и се извиня няма да приеме защото само сме се карали и няма смисъл. Моля ви за съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
detelinka56
detelinka56
16.03.2017 19:13
И аз бях в подобна ситуация и може да се каже, че все още съм кака. Най-добрата ми приятелка, с която сме заедно от 1-ви клас започна да се приобщява към друго момиче. Сега пак сме приятелки, но все се чувствам изоставена и игнорирана...
0
0
Габриела Иванова
Габриела Иванова
16.04.2016 16:30
И аз в момента съм така скарахме се с моите най-добри приятелки заради едно ново момиче което някаси ме раздели с тях.Преди месец аз им се обадих и им се извиних ,а днес разбирам ,че те тогава са ме излъгали, че сме се сдобрили.В ужасно състояние съм,много ги обичам,много ми е мъчно.Помогнете ми незнам какво да направя ,как да се сдобря с тях?
0
0
Калина
Калина
17.11.2015 03:45
Аз също бях горе долу така.Запознах се с едно момиче на име Сара,бяхме неразделни,и тогава в края на годината 2014 Октомври Ноември месец,това ново момиче дойде,първо разбира се Сара не и обръщаше внимание 2 3 дена,но после си говорех,и това момиче,което се казва Ребека ме отблъскваше все повече и повече,беше много гадно,но се опитах да се правя,че нищо не е станало,аз си знаех,че тя иска да я открадне,но Сара не мислеше така.И в продължение на 3 4 месеца бяхме ндпъта още,но после дойде и караниците,просто интуицията ми показваше,че Ребека я открадваше,и разбира се тя наговори пълни безмислеци на хората,че аз правя това,и.че аз съм я убиждала,а беше точно обратното.От гневъ си,бях написа малко убиден текст на Сара,и разбира се,психоложката от училището ги е видяла,защото Сара го е казала на госпожата,и така се стига до тук,че аз съм ужасната,а всъщност не съм,тъй като знам,че тя наистина го е искала,и е го постигнала,а на всичйото отгоре даже вече не са приятелки,открадна я за нищо,само за забавление.Но съвета ми е,че ще забравиш след 3 4 месеца,и няма много да те интерасува,защото вече си минала през това,пък и намери си друга ндп,или само приятелка,или приятел,знам и на мен ми се стори невъзможно,защото аз обичах Сара,но разбрах,че тя трябва да си блъска главата след време,а не аз
0
0
Thissnolife
Thissnolife
09.08.2015 03:16
До болка познато.Съвета ми е да се примириш с факта.Намери сродната си душа и я остави да си живее живота,след като е била толкова 'добра приятелка''.Това не са хора на който можеш да разчиташ. :)
0
0
Сабрина
Сабрина
24.06.2015 22:22
Винаги прощавай на всеки и се извинявай колкото и да ти е трудно обичай за да бъдеш обичан/а
0
1
цветенце
цветенце
27.09.2014 15:05
Разбирам те прекрасно. Но всичко има своето начало и край и това е тежката реалност. Ти я обичаш и милееш за нея, но щом тя не ти отвръща със същото, не бива ти да се самонараняваш заради нея. Може би тя се е променила. Може би никога не ти е била приятелка. Както каза, ще кандидатствате. Влез в хубаво училище, намери си нови приятели. Аз много късно го написах, така, че кажи какво стана, как се развиха нещата? Сдобрихте ли се?
0
2
ems
ems
23.05.2014 19:44
Знам какво преживяваш. Ако имаш някой. който ти е приятел или познат бъди с него/нея. Това е моят съвет. :)
1
0
tessa898
tessa898
14.05.2014 19:51
Щом се държи така значи не ти е истиснка приятелка. Ако беше такава нямаше да те замени, защото за нея щеше да бъдеш единственото момиче, с което тя ще може да споделя тайните си, да се смее, да плаче и т.н. Според мен е станало по - добре, че си разбрала що за приятелка е, защото завбъдеще можеше да стане и по - лошо. Ако някой не те цени си тръгни, повярвай тогава всичко ще се промени! ;) Има толкова много момичета по света ... вярвам, че ще си намериш по - добра приятелка, която да те цени и уважава.
3
0