Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Краят бе прекрасен....

Краят бе прекрасен....

Краят бе прекрасен....
Снощи сънувах, че съм в някаква непозната къщурка с мускулест красив мъж, който по-късно ме оставя сама в къщата и заминава с кола. След като си замина измина много време и реших да го потърся по телефона.

Започвам да търся в тел. указателя номера му, но измежду многото тел. номера се двоумя между два - кой е неговия ? В крайна сметка съм уцелила грешния - късмет. Звъннах на дадения номер и ми вдигна мъж, който ми каза, че ей сега се прибира, но в същото време той ми се канеше за нещо.

Пристигнаха двама мъже - близнаци с леко дълги къдрави коси и нахлуха в къщата. Изнасилиха ме. Не след дълго успях да се свържа с другия мъж, за който ви казах в началото и той ми откликна, че се прибира.

Обясних му всичко за близнаците. Той много се ядоса и започна да им се кани. След това се целунахме и дори стигнахме до секс.

Бях възхитена от този сън и реших да го споделя тук. Очаквам мненията ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иван
Иван
18.08.2011 15:41
Слънце, ами ти кипиш от желания бе...!На тебе секс-а ти е природа...! Пробвала ли си да го направиш с двама непознати? Ако не си - направи го! И не казвай на никого после...!Но не се запознавай с тях, в никакъв случай! Само така ще можеш да се възхитиш наяве! Опитай, не губиш нищо!
0
0