Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Помня странен сън след много години

Помня странен сън след много години

Помня странен сън след много години
Искам да питам дали е странно да помниш един сън с години. Може да звучи тъпо, но ето го и моя сън: Бях още на 4-5 години когато го сънувах, даже помня, че бях в детската градина, а след месец правя 15 и още го помня като че ли го сънувах вчера въпреки, че не се е повтарял нито един път.

Сънувах една млада, красива жена - не я познавам. Беше облечена с бяла рокля и имаше бяла коса и беше седнала на земята в една светла и празна стая. Беше спокойна, но изглеждаше тъжна, и въпреки че не говореше ми каза, че ми е майка.

Което ме изплаши, а ако питате не съм осиновена така, че не знам защо ми каза това.

Знам, че е тъпо, но ако може някой да ми каже какво значи, ще се зарадвам защото ми е много чудно защо помня този сън след толкова години.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Radi
Radi
06.04.2011 19:13
И аз помня мои сънища, които съм сънувала отдавна, защо не знам ? Това, че жената е била в бяло и седяла в светла стая мисля, че е хубаво (защото бялото е на хубаво) Както те е посъветвал Иван - помни жената и съня - може наистина да си ти след време.
0
0
Иван
Иван
04.04.2011 23:15
Ами това може да си ти след години, или да си сънувала някой, с който имаш кърмична връзка и ще срещнеш след години. Помни я все пак, рано или късно ще се сблъскаш с нея.
0
0