Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»От дълго време сънувам едно и също

От дълго време сънувам едно и също

От дълго време сънувам едно и също
Всичко започна, когато бях на 5 години. Баба ми почина и много скоро след това започнах да сънувам нещо като кошмар.

Намирах се в някаква гора и всичко околко мен беше сиво и мъртво. По дърветата нямаше листа. Нищо. Аз вървях напред, докато накрая стигнах до някакво дърво, в клоните на което беше закрепена малка къща. Естествено, и тя беше стара и черно-сива.

Качих се на дървото и видях своята баба, която просто си седеше и ме чакаше. Покани ме да вляза и аз, разбира се, се съгласих. Имаше само 3 стаи.

В първата нямаше нищо освен един прозорец, от който влизаше много ярка светлина, въпреки, че навън беше тъмно.

Втората стая представляваше съвсем малка библиотека с наистина странни картини. Някои от тях бяха много плашещи. Имаше тела, чиито глави не се виждаха, или някакви дяволи.

В последната стая имаше просто някакъв креват, който приличаше по-скоро на ковчег. Най-странното беше, че на една от наистина белите калъвки на възглавниците беше избродирано моето име.

Стаята се допълваше само от един прозорец. Имаше някакъв люлеещ се стол, който постоянно се местеше в различни стаи. По някое време баба ми ме извика и аз тръгнах след нея. Тя вървеше навътре в гората, а аз я следвах.

И това се случваше всяка нощ в продължение на няколко месеца. Сега, след 9 години този сън се завърна. Просто не мога да си обясня какво значи. Ако някой знае какво означава, нека ми каже.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ionita
ionita
11.06.2011 17:33
Според мен, в този сън са много важни детайлите. Обърни внимание за предметите и разположението им и то не само в къщата, а и по пътя за нея, и потърси тяхното значение. Успех с разгадаването и публикувай резултатите.
0
0
Indigo
Indigo
10.06.2011 21:16
Да, но въпросът е какъв ?
0
0
ginka
ginka
09.06.2011 11:35
Според мен това е някакъв знак.
0
0