Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»С гаджето ми сънувахме едно и също нещо

С гаджето ми сънувахме едно и също нещо

С гаджето ми сънувахме едно и също нещо
Здравейте. Моля някой да ми обясни, как така с гаджето ми сънувахме едно и също нещо.

Неговият най-добър приятел,който не познавам ,но съм чувала за него , е в затвора (в момента) и ние и двамата сънувахме, че го освобождаваме. Ето и това, което помня от съня:

Аз и гаджето ми бяхме в затвора при неговия най-добър приятел. Искахме да го измъкнем от там. По едно време, не знам как, с него се озовахме извън затвора, обстрелвани от един полицай и бягахме, но никъде не видях приятелят му с нас.

Както бягахме и ни обстрелваха, пред нас се появи някакво препятаствие, не помня какво беше. И аз прескачам, той скача стотна от секундата по-късно от мен, обаче, както аз прескачах, той скочи над мен.

Как да ви обясня, скачахме, само че аз бях под него и той като скочи по-високо (той тренира паркор или още се нарича фриран) падна върху едни тръни по дупе. И аз после му вадих трънчетата. На тази ситуация даже и докато спях се смях.

Преди говорихме с него и му споделих какво сънувах и той каза, че и той е сънувал, че се опитваме да измъкнем приятелят му от затвора.

Аз казах да престане да ме бъзика, а той ми отвърна, че не се бъзика и, че наистина е много странно това и той също няма обяснение.

Дано някой да има. Аз и той - нямаме.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Mihaela
Mihaela
31.12.2010 09:14
Е, да Ванка, но знаеш ли, че най-странното е, че аз не познавам приятелят му. Гаджето ми ми е говорило за него, но само това.
0
0
ванка
ванка
30.12.2010 07:26
Да знаеш, че ще му помогнете, помислете как. Когато ние с моя приятел сънувахме един и същи сън, той се сбъдна.
0
0