Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»ВСЯКА ВЕЧЕР СЪНУВАМ ЕДНО И СЪЩО

ВСЯКА ВЕЧЕР СЪНУВАМ ЕДНО И СЪЩО

ВСЯКА ВЕЧЕР СЪНУВАМ ЕДНО И СЪЩО
ЗДРАВЕЙТЕ.Помощ всяка вече сънувам един и същи сън сега ще ви разкажа какъв е и този сън.Всяка вечер сънува един човек който не познавам даже не сам го виждала най страното е,че винаги го сънувам точно в десен чеса и се събуждам тона се повтаря от една седмица човека не го познавам не знам какъв е не сам го виждала облечен е в бяло и не знам какво значи това хора моля ви помогнете ми ако знаете как мога да не го сънувам ми кажете :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Госпойца Изрод
Според мен този човек идва в съня ти, защото иска да те посъветва нещо. Аз мога да ти кажа какво е!! Да се научиш да пишеш правилно, че ми се наложи да го прочета 2 пъти .. Просто казвам.
0
0
Цветелина
Цветелина
31.12.2012 14:35
Мисля,че човека облечен в бяло е ангел и идва,за да ти помогне за нещо. Може би имаш някакъв проблем и ти е трудно да го решиш и той ще ти подскаже какво да направиш.Белият цвят е хубав.
0
0
Maria 28
Maria 28
29.12.2012 15:03
Баба ми от години(но не всяка вечер)сънува един и същ сън.Как се е загубила в планината,ходи в кал и говори с непознати хора.Често повтарящите се сънища означават нещо и искат да ти кажат нещо.Според мен е дух който иска да му помогнеш,а и нали го сънуваш в бяло.Би ли уточнила как по-точного сънуваш.
Развличай се с нещо което ти е приятно,но според мен едва ли НЕ би го сънувала.
0
0
Яна
Яна
29.12.2012 11:03
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААЗ знам...!
Начи преди да заспиш (zzz) си мисли за нещо яко...РАП!Или за нещо хубаво...приятелите ти и МЕН!И cе мъчи да контролираш съня си!:D
1
0