Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»В съня ми имах право на три желания

В съня ми имах право на три желания

В съня ми имах право на три желания
От четири дена насам сънувам един и същ объркан сън. Сънувам, че седя на пейка до някакво езеро.

Към мен се приближава непознат костюмиран мъж с куфарче под ръка. Застава на около 1-2 метра разстояние и просто се зазяпва в мен без да продума.

След това ме пита дали може да поседи малко на пейката до мен. Позволявам му. През цялото време мъжът не сваля погледа си от мен и накрая тръгва да си отваря куфарчето и ми казва, че има много специално предложение за мен. Питам го какво ще рече това.

Той изважда едно писмо и ми го подава. Отварям го и в писмото пише, че имам право на три желания.

Мъжът ми се усмихва дяволито и казва да си пожелая каквото поискам, без значение какво е то. След което веднага се събуждам.

Последният път когато сънувах този сън, мъжът пак ми се яви облечен по същия начин, и ми каза, че трябва да реша какво искам, и че не трябва да изпускам предложението.

Какво означава това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Кали
Кали
19.03.2011 21:21
Neli_DA, ти да не си експерт по сънищата ? Има всякакви сънища, този е реален, сигурна съм. И вместо да казваш, кой, какво и къде да пише, вземи помогни с нещо на момичето.

Та, по темата. Според мен, това означава, че в бъдеще те чака коренна промяна на живота ти. Аз не бих приела подобно предложение, сигурно има уловка. Не, че нещо да те плаша, ама не е на добре.
0
0
Ели
Ели
01.02.2011 10:00
Реши в истинския живот какво искаш, може да ти се даде. Според мен не е символен сън. Успех.
0
0
Neli_DA
Neli_DA
31.01.2011 19:33
Явно не си разбрала какво се опитвам да ти кажа. Има смисъл да се коментират истински сънища, а не измислени такива. Ако не съм права в съмненията си (за което съм се извинила предварително), можеше да коментираш това - наистина сънят ти изглежда измислен, но разбира се може и да не е вярно. Аз съм добронамерена и по принцип мога и обичам да помагам.
0
0
Присила
Присила
31.01.2011 17:41
А това, което ти си написала не ми дава отговор, така че не ми казвай къде какво да пиша.
0
0
Neli_DA
Neli_DA
31.01.2011 16:00
Това, което си написала не прилича на сън - прекалено подредено като сценарий изглежда, а и повтарящите се сънища обикновено не са с приказни сюжети.
Моля да ме извиниш, ако греша, но ако ли не, помисли дали не е по-добре да пишеш подобни неща на друго, по-подходящо място.

0
0