Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»За вярата и силата на желанията

За вярата и силата на желанията

За вярата и силата на желанията
Казвам се Даниела, семейна, с вече голям син за 11 клас е вече. Мили хора, да знаете как силно жалая и вярвам, че ще си купя къща или апартамент на в друг град или село, няма значение.

Не искам да ви напрягвам с моята история, ще ви я опиша съвсем на кратко. 17 г. животът ми е ад, не от моето семейство, а от брата и снахата на мъжа ми.

Не знам какво е тегнало на тези хора, а и вече никак не ме интересува. Знам, че трябва да спася семейството си, с една дума, трябва да си вземем това, което ни се полага.

Просто да сме щасливи заедно в друг град или село. Имам прекрасен син, казва се Асен. Мили хора, иска ми се да искрещя с пълно гърло. Искам да сме щасливи и ако трябва от моето щастие ще дам и на друг.

Моля, пишете ми. Скайп:даниела рангелова.

Благодаря за вниманието.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
даниела
даниела
09.07.2011 12:31
Благодаря за коментарите, пишете ми още по темата. Забравих да ви спомена, че падна ми се сатана в човешки вид, в лицето на така наречената ми етърва, не змам още колко ще трябва да търпя.
0
0
ceci
ceci
03.07.2011 23:48
Здравей мила. Какво да ти кажа ? Днешно време животът е толкова несправедлив, но знам едно. Ако се бориш за това, което искаш и ще го имаш, не се отказвай. Каквото ти пренадлежи, бори се за него, че винаги е така. Правиш добро, все гледаш за другите и на края, какво остава за теб, едно нищо. Даже по - зле. Така, че моят съвет е, бори се и бъди силна.
0
0
янчев
янчев
03.07.2011 15:09
Всички сме така.
0
0