Дявол в съня ми

Дявол в съня ми
Аз съм отново.

Сънят ми беше така. Аз излязох на коридора където пушеше мама. Тя ми нареди да отида взема нещо от хола. Когато влязох там, изведнъж вратата се затвори.

Уплаших се. Опитах се да го отворя, но Дявола го натискаше за да не мога да изляза. *Дявола беше с мен*.

Тогава мама каза: това е единствено работа на Дяволя. И преди беше тука, но ние го изгонихме. Ти сега си лягай аз утре ще отида у баба ти за да взема камъка.

Но какъв камък, не знам. Попитах я с камък ли ще изгониш Дявола ? Тя ми каза: Камъкът е много специален и само с него ще мога да го изгоня. Сега си прочети молитвата.

Послушах я. И след като свърших с молитвата, сякаш му изчерпах всичките му сили. И той пусна вратата. После след като отворих вратата, Дяволът с дебел глас каза: "Ах".

Но много болезнено и след това целия килим стана кръв. След като се събудих и пак заспах, пак го видях, но не се закачаше толкова много.

Какво ще значи това ? Моля Ви за пръв път виждам цяла нощ същия Дявол, в три поредни сънища.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
me_again
me_again
21.01.2011 01:13
Здравей,съжалявам, че си сънувала този неприятен сън. Аз също съм сънувала дявола, както и моят баща като сънищата ни бяха почти идентични, макар да бяха по различно време. Първо, баща ми ми сподели, че сънувал, че си е в къщата ни на село и имало доста сняг и той разривал пред къщата снега. В този момент откъм улицата към къщата се задал дядо ми(а той е починал). Баща ми обаче каза, че още като е идвал към къщата усещал, че не е точно той. Баща ми влязъл вътре в къщата, но видял, че дядо ми стоял навън на двора през прозореца на някакъв стол в профил, неподвижен. Баща ми излязъл и искал да го изгони, понеже знаел, че това е дявола. Започнал да му вика да се маха, но той не помръдвал, само се обърнал към него и го гледал много лукаво и със злоба в очите. Тогава баща ми направил някакво движение срещу него и той изчезнал изведнъж. Да поясня,че дядо ми и баща ми никога не са били в лоши отношения, просто в съня дяволът е използвал тялото на дядо ми.
След известно време аз сънувах,че с татко сме пак в къщата на село на двора през деня и си говорим до цветната градина. Изведнъж иззад къщата се появява някакво младо момче,облечено с черни дрехи, с черна коса и чернооко,но с бяла кожа.Появява се изведнъж и стои срещу нас неподвижен и гледа някак лукаво и хитро и с насмешка. Аз се ядосах, че непознат влиза вкъщи и му казах: Махай се оттук. Той веднага се обърна и реши да изчезне, но в един миг се разколеба върна се рязко и се приближи към мен и ми каза:Да не си посмяла да ме гониш. След това изчезна.
0
0
kati
kati
21.01.2011 01:04
Само трябва да се молиш, няма друго спасение. Покажи, че обичаш бога и нека той да е с теб.
0
0
Веселина
Веселина
20.01.2011 19:40
Според мен не обръщаш внимание на това, че има някой до теб, т.е някой, който те пази, някой като Господ. Забравяш за това и Дявола лесно те подвежда, знае че скоро ще се предадеш. Така, че покажи на Господ, че го обичаш, ако наистина е така. Отиди на църква, помоли се. И всичко ще се оправи. Бог да те богослови. Успех.
0
0