Сън в съня ми

Сън в съня ми
Сънят ми започва как се събуждам в непозната стая. Станах от леглото, навсякъде имаше ярко бяла светлина.

Огладнях много изведнъж. Започнах да търся хладилника. В него имаше всичко, но изглеждаше зле и нищо не си взех за ядене.

Отидох в другата стая и видях един колега от работата. С него влязохме в малък коридор с 1 легло. Той легна и започна да разказва нещо, но не помня какво.

После аз го целунах по челото. След това си ударихме една страстна целувка и той се премести на друго легло.

Аз заспах и се събудих в някакво странно заведение. Търсех нещо или някой, но само ме разкарваха по баровете. Бях с приятели но те ми бяха сърдити и ме оставиха.

Едно дете ме гонеше със спринцовка. Докато ме гонеше едно момче ме хвана за ръката и ме убоде с игла и ми каза, че така ще се спася, ако детето ме боцне със спринцовката.

Тогава някой от някъде хвърли голям камък и детето падна на земята. Качих се на един от етажите там имаше бар.

Три травестита се лигавеха и правеха някакво шоу. Казаха ми нещо, но не помня какво. Слязох в друг бар и когато влязох всички ме гледаха и почнаха да ми правят предложения.

Едно момче ме хвана и ме вдигна високо и ми каза нещо от рода: Аз съм лятото, пусна ме и започнах да бягам. Той ме гонеше. Излязох на улицата беше тъмно.

Бръкнах си във вътрешния джоб на якето и си изцапах ръката с масло. Целия вонях и бях мръсен. Опитах се да се обадя по мобилния на майка ми, но не успявах да се свържа.

Слязох по някаква тъмна пътека. Мъж и жена с кафяв шлифер разхождаха куче. Аз се обърнах и тръгнах към метрото, но мъжът ме подгони. Искаше да ме бие, понеже съм им пресякъл пътя.

Слязох в метрото, имаше много хора, мъже и жени. Кондуктор проверяваше билетите, аз се уплаших защото нямах. Когато стигна до мен дори не ме видя.

В дъното на влака се чуваше скандал: Как така нямате билети, слизайте от влака.

Събудих се на същата улица, където ме гонеха мъжът и жената. След това се събудих отново.Що за ненормален сън ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати