Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам бившия ми приятел

Сънувам бившия ми приятел

Сънувам бившия ми приятел
През вечер, през две, сънувам бившия ми приятел, с който се разделихме преди година.

Снощи сънувах, че съм на негово състезание с моята приятелка. Отидохме да го гледаме, имаше изключително много хора, но той беше най-висок от всички и наблюдаваше мен и моята приятелка.

С приятелката ми видяхме една катерушка подобна на самолет, решихме да седнем там. При сядането ни това започна да се издига нагоре, аз бях застанала в единия край, а тя в другия, за да пазим равновесие, същевременно екрана се виждаше перфектно. Тъй като състезанието беше на запис.

По едно време аз се мръднах леко и както бяхме във въздуха, паднахме надолу главата. Нищо ни нямаше когато се изправихме, но с изненада погледнахме към земята и там намерихме пари, не си спомням колко на брой бяха.

Аз предложих да идем до магазина и тя се съгласи. При влизането ни в магазина осъзнаваме, че това е хотел-магазин. Щандове със стока и същевременно и стаи, което беше доста учудващо за мен.

Напазарихме си и се настанихме за малко почивка в една стая. През това време, когато оставям торбата с покупки на масата, телефонът в съня ми, а и който ми е в действителност, ми звъни приятелят на сегашния ми приятел и се разбираме да се чакаме пред магазина.

След това се стреснах и се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Wiktoriq
Wiktoriq
17.01.2011 22:42
Моля ви, обяснете ми какво означава сънят ми. Благодаря ви предварително.
0
0