Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах бившият ми приятел

Сънувах бившият ми приятел

Сънувах бившият ми приятел
Сънувах бившият ми приятел, че дойде с колата да ме прибере от работа. Аз го бях подминала, но се върнах и се качих при него.

После сънувах, че бяхме на един морски бряг с брат му и моята сестра и гледахме морето. После се върнахме на същото място, но с бившия.

След това в съня ми, бяхме в жилището, в което живея и бях ме в много интимни отношения.

Как се тълкува този сън ? Моля помогнете ми да разбера.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Veselina
Veselina
30.10.2009 15:40
Това е, че аз не искам да имам нищо общо с миналото си вече. Сега съм много щастлива с човека до себе си и не ми се иска да свършва всичко, а да продължи дълго.
0
0
ceci
ceci
29.10.2009 01:56
Здравей скъпа. Казвам се Цветелина. И аз като теб, сънувах много пъти бившият си приятел. Сънувах, че иска да е отново с мен. Понякога нещо го спира да дойде при мен. А понякога го сънувам, че е при мен и ме прегръща. Голямо е желанието му да бъде с мен. Чувала съм, че ако сънуваш някой човек, то той е мислил за теб същия ден или същата нощ, или само те е споменал, говорил е нещо за теб.
0
0
cvetomira
cvetomira
28.10.2009 12:12
Първият абзац намеква, че искаш да оставиш този човек в миналото. Но все още не можеш да се пребориш с чуствата. Може би, сестра ти е човекът, с който би споделила чуствата си, макар да мислиш, че не трябва да си с него. Мисля, че наистина много искаш да си отново с бившият си приятел. Или поне, имаш нужда от последна вечер с него.
0
0
Лалутка Лалуткова
Лалутка Лалуткова
27.10.2009 13:22
Ами как да се тълкува ? Май ти се прави секс.
0
0