Сънувах бившият ми приятел

Сънувах бившият ми приятел
Снимка: sanovnik.bg
Сънувах бившият ми приятел, че дойде с колата да ме прибере от работа. Аз го бях подминала, но се върнах и се качих при него.

После сънувах, че бяхме на един морски бряг с брат му и моята сестра и гледахме морето. После се върнахме на същото място, но с бившия.

След това в съня ми, бяхме в жилището, в което живея и бях ме в много интимни отношения.

Как се тълкува този сън ? Моля помогнете ми да разбера.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Sarah Francis
Sarah Francis
12.09.2018 09:48
Гледането на години на брака завършва, причинявайки повече вреда, отколкото самия ад. Бях женен от години с надеждата, че съпругът ми и аз никога няма да напуснем, след като живеем толкова много заедно. Въпреки това той ми каза, че вече не се интересува от брака, не мога да кажа какво доведе до тази причина, никога не сме имали сериозна борба, която би могла да доведе до такова решение. Бях много по-зле, отколкото мога да продължа. Бях у дома един следобед, разговаряйки с близък приятел, прегледах статия и видях как една жена бе намерила брака й. Наистина ме удари, защото никога не съм мислила, че това е възможно, помислих си и го опитах. Свързах се с асистента, който вършеше всички тези чудеса. Когато го направих, му казах всичко, което преживях на сватбата ми, след което ме увери да спра да плача и да имам вяра, че съпругът ми ще промени мнението си за седем дни. Направих всичко възможно, за да му повярвам, затова направих всичко, което ме попита, и след последните седем дни съпругът ми дойде да ме помоли да му простя, че иска да ни посрещне заедно и това е вече пет години. сега сме щастливо семейство. Аз съм много благодарен за тази помощ за това, което е направил за мен, че искам да кажа за неговата доброта. Ако имате нужда от него, можете да го помолите за помощ на [lovesolutiontemple1@gmail.com] или whatsapp +393512671600
0
0
Veselina
Veselina
30.10.2009 15:40
Това е, че аз не искам да имам нищо общо с миналото си вече. Сега съм много щастлива с човека до себе си и не ми се иска да свършва всичко, а да продължи дълго.
0
0
ceci
ceci
29.10.2009 01:56
Здравей скъпа. Казвам се Цветелина. И аз като теб, сънувах много пъти бившият си приятел. Сънувах, че иска да е отново с мен. Понякога нещо го спира да дойде при мен. А понякога го сънувам, че е при мен и ме прегръща. Голямо е желанието му да бъде с мен. Чувала съм, че ако сънуваш някой човек, то той е мислил за теб същия ден или същата нощ, или само те е споменал, говорил е нещо за теб.
0
0
cvetomira
cvetomira
28.10.2009 12:12
Първият абзац намеква, че искаш да оставиш този човек в миналото. Но все още не можеш да се пребориш с чуствата. Може би, сестра ти е човекът, с който би споделила чуствата си, макар да мислиш, че не трябва да си с него. Мисля, че наистина много искаш да си отново с бившият си приятел. Или поне, имаш нужда от последна вечер с него.
0
0
Лалутка Лалуткова
Лалутка Лалуткова
27.10.2009 13:22
Ами как да се тълкува ? Май ти се прави секс.
0
0