Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънищата влияят на реялния ми живот

Сънищата влияят на реялния ми живот

Сънищата влияят на реялния ми живот
Здравейте, имам голям проблем. Всеки път когато заспя и сънувам нещо, то винаги влияе на живота ми следващия ден или на отношението ми към човека, когото съм сънувала.

Вчера сънувах как позната я гонят от тях. Два дни се скита по центара, но нагласена и облечена. После питах моя приятелка и се оказва, че дадената личност е изгонена от тях и по - късно я виждам като проститутка на една улица.

След това сънувах приятеля ми и понеже той не е от моя град сънувах, че идва с едно високо русо момиче, много повече от красиво и дойде и ми каза, че всичко е заради поведението ми.

Днес след като се събудих, от сутринта до сега не мога да си намеря място. Главата ми има напрежение, все едно си стиснал ръка си и вътре се намира телефон с голяма вибрация. Освен това се чувствам несигурна.

Най-важното е, че никога не разбирам как се будя, сякаш сънят ми няма посока, а се скита из мен, контролиращ мен и играещ с нервната ми система.

Моля, разяснете ми съня или поне ми кажете нещо, с което свързвате реакцийте ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
А
А
30.03.2014 16:08
Това са пълни глупости,сънуваш така приятеля си,защото си несигурна в него,сънищата почти винаги показват нашите страхове,моя съвет е през деня да мислиш за хубави неща,да си мечтаеш,да не гледаш филми на ужасите или неприятни картини и съня ще стане по-хубав.
3
10
котето
котето
06.11.2010 08:15
От значение е сънят, когато е сънуван вторник срещу сряда и петък срещу събота. Поне при мен са много показателни, а предполагам, че и при много хора е така. За това обръщайте внимание в кой ден от седмицата сънувате дадено събитие и още нещо, най-добре се запомнят сънищата, когато са сънувани на разсъмване в порядъка между 04-05-06 часа.
11
2