Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Улицата на моя живот

Улицата на моя живот

Улицата на моя живот
Бях на кафе с приятели. Някой ми се обади да се срещнем и аз оставих другите, като възнамерявах после да се върна. Тръгнах по "Иван Асен ІІ", но щом стигнах кръстовището, започнах да се връщам обратно. Ремонтираха една част от улицата. Аз минах по края, където бе изкопано, но имаше греда, по която да вървя. Усещах, че би трябвало да ме е страх малко, но не бях уплашена.

По-нататък срещнах непознато момиче, което ми подари букет от две розови хризантеми. Накрая пристигнах на гарата, където свършваше не само улицата, но сякаш целият ми живот, освен ако не се кача на влака или автобуса за друга дестинация. Сега обаче не го направих, а се спуснах в обратната посока пак по "Иван Асен".
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
19.03.2014 20:07
Здравей!Искренно се надявам,че ще отворите тази страница и да прочетете,дано не съм закъсняла!Изминали са дни,преди да видя истрията,а за един сън/ако е сън/ е цяла вечност!!!Ако действително са ви подарили хризантеми,как да кажа"на живо",в действителност,то това е лош знак,защото са четно число.Трябвало е веднага да дадете едната на някой миновач.Ако е сън,също е лош знак-четно число,само на починали се носят четно число цветя,хризантеми-символ на смъртта.Никога не подарявайте и не приемайте четно число подаръци,цветята във вазата винаги нечетно число.Един съвет-преди рожденният си ден направете си молебен за здраве в ТРИ църкви в един и същи ден,най-добре е ако го направите точно на датата.Желая ви много успех и най-вече късмет!
0
0
mihala
mihala
04.03.2014 21:31
Ако беше литнала щеше да е по-интересно, а то на всичко отгоре и разкопана.
0
0
Бетина
Бетина
04.03.2014 20:58
звучи интересно :)
0
0