Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Давам пари на гаджето ми да отиде с друга

Давам пари на гаджето ми да отиде с друга

Давам пари на гаджето ми да отиде с друга
Здравейте. Казвам се Цветелина, на 23 години, живея от 10 години в Испания и ходя вече две години и 3 месеца с мойто гадже.

Сънувах много странен и малко гаден сън. Ще ви го разкажа и много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете да рабера какво иска да каже тоя толкова странен сън.

Сънувах, че бяхме в едно помещение непознато за мен, и там беше мойто гадже с неговите приятели и ми искаше пари. Аз имах пари в мен, но бяха долари и трябваше да ги обменям.

Аз отидох, обмених тия пари в евро и му дадох на него пари, бяха книжни пари. Аз бях седнала и той прав и много, ама много бързахе да му дам тия пари. Аз му казах, че няма да му давам повече, понеже нямах много, но той много настояваше.

После аз го чух как говорише със своите приятели, че тия пари са да ходят да се забавляват без мен, че той не искаше да ходи с мен никъде. Предпочиташе да ходи с някакви момичета, че да ги водят по ресторанти и насам, натам, че тия момичета, ако те нямат пари да ги разкарват няма да им обърнат внимание.

А тия пари аз ги спестявах и ги пазих, че да има за бензин, че да можем да се виждаме, но не се сещам точно каква лъжа ми каза, че да му дам парите.

Като му ги дадох, тогава ги чух. Много гадно ми стана, като се събидух тази сутрин. Аз да давам всичко, а на края той да иска пари от мен, че да ходи по други.

Много гаден сън, честно ви казвам. Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете колкото повече мнения по - добре.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Vadi
Vadi
08.11.2011 22:53
Не се притеснявай. Той, гаджето ти държи много на теб и те обича много, но не го показва както ти би искала. Бъди спокойна.
0
0
bad_girl_9019
bad_girl_9019
23.10.2010 17:33
Според мен си мислиш, че гаджето ти го е срам от теб.
0
0
elica
elica
22.10.2010 12:49
Ако даваш пари на сън, наяве ще вземаш или ще ти платят стар дълг.
1
0