Молих се в църква

Молих се в църква
Здравейте.
Снощи сънувах един сън: на ръката нося от тези гривни които се взимат от манастири и цръкви(нося такива и в действителност), от онези за здраве и късмет.

И съм влязала в някаква църква или манастир, не знам какво е било и съм се молила пред някаква икона, но не си спомням чия е и паля свещи на самата икона.

И едната от гривните съм я оставила пред някаква друга икона, не на тази на която съм се молила, а тези дни казвах че трябва да я махна тази гривна, защото като ги слагат тези гривни се намисля желание.

А аз на тази гривна имам едно желание, което не искам да ми се сбъдне защото е свързана с бившото ми гадже, с което се разделихме преди 3 месеца.

Не знам какво означава сънят, но много се притеснявам.

Също така сънувах, че съм ходила на зъболекар и зъболекарката ми е казала, че един от горните ми моларни зъби е счупен на две, но така или иначе не е паднал сам, а и тя не го е извадила.

Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
katq
katq
11.10.2010 15:25
Здравейте. И аз сънувах, че съм в църква. Жената, която продаваше свещи ми продаде 50, след което се превърна в бебе и трябваше да я хранят със специална храна, за да се превърне отново във възрастна. A другият ми сън също е свързан с църква. Сънувах майка ми, че трябва да преспи в църква. Дано да е за добро. И дали трябва наистина да преспи, щом съм го сънувала ?
0
0
Мира
Мира
09.10.2010 10:43
Отиди на църква, запали свещи на Исус и Богородица и се помоли за всичко, което ти е на сърцето.
0
0