Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво означава да сънуваш Богородица и църкви

Какво означава да сънуваш Богородица и църкви

Какво означава да сънуваш Богородица и църкви
Здравейте. Казвам се Катя. Напоследък сънувам много странни сънища. Сънувам Света Богородица, която ми казва да не се страхувам и че ме пази.

Много от сънищата ми са сварзани с църкви. Веднъж сънувах, че трябва да запаля 50 свещи на Богородица и жената, която ми продаде свещичките изведнъж се превърна в малко дете, което плачеше много.

След това сънувах, че майка ми спи в една църква, а аз седях пред нея и пазех да не влезе една зла жена.

Снощи пък сънувах, че ми пада зъб,който беше развален и със син цвят. Чувала съм, че ако сънуваш че ти пада зъб, някой близък ще почине. Вярно ли е това ?

Какво означават сънищата ми ? Една възрастна жена е казала на майка ми, че не е възможно да съм сънувала Богородица, а дявола ми ги пращал тези сънища.

Кажете ми знаете ли какво означават тези сънища ? Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
53
41
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Гери
Гери
27.12.2010 10:12
Здравейте. Преди време сънувах следния сън. Аз и приятелят ми сме на почивка в друг град. С група други хора сме. Изведнъж както се разхождаме, всички тръгват по различни пътища - целта е да стигнем центъра на градчето, където всички ще се срещнем. Аз оставам сама и минавам по една пътека. В дясно има много зелени храсти и дръвчета, някои от които разцъфнали. От ляво, в далечината виждам тълпи от хора пред един католически храм. Но храмът е като в древността - прилича на езически, с множество колони и голям иконостас, без зографии по стените, без статуи. Пред него стоят две монахини и канят хората да влязат вътре, да се поклонят на две икони на света Богородица. Аз ги отминавам и продължавам по пътечката на долу, като стигам до площада-център на градчето. Не мога да намеря моите хора там и решавам да се върна по същия път с надеждата, че след като не сме стигнали заедно до там, поне ще се намерим на мястото, откъдето сме тръгнали. Пак стигам до църквата и като съм почти до входа, отвън е останала една монахиня, която ме кани да вляза. Аз и казвам: Ама може ли и православни християни да се поклонят на иконите ? и тя усмихнато ми отговаря: Може, те са чудотворни, заповядайте, влезте. В този миг аз зървам отдалече двете икони - едната е на Богородица Страдална, а другата - Богородица с Младенеца на ръце, но не мога да си спомня изображението точно. След това се събудих. Преди два дни - на Коледа, влизаме в кварталната църквичка да запалим свещи за здраве и какво да видя на гишето за свещи и сувенири - първата икона - Богородица Страдална - със сълзи, падащи от очите и. Купих си я, заедно с тамян и свещи. Все още се опитвам да си спомня изображението на другата икона, но не мога. Някой може ли да каже каква символика намира в този сън ? Благодаря предварително.
0
0
цецилия
цецилия
22.10.2010 22:04
Не се стахувайте. Дяволът не ви изпраща сънища. Аз преди време сънувах Христос и малко след това катастрофирах, но оживях. Никой не може да повярва, че при такава катастрофа може да има останали живи хора.
Богородица е до вас и ще ви пази. Каквото ще ви се случи е съдба, не можете да го промените. Самата съдба ни изпраща знаци, които ние не винаги знаем как да четем. Но, дори и да разберем какво ни казват, не винаги можем да променим нещата - те просто трябва да се случат. Старите хора казват, че това ни е писано да стане, и че каквото и да правим не можем да избягаме от съдбата си. Идете на църква, запалете свещ на Богородица и се помолете да е до вас, да ви показва правия път и да не ви изоставя. Помолете я да ви прости, ако с някоя дума или действие сте я обидили. А каквото и да се случва в живота ви, колкото и да е лошо то, или ще ви научи на нещо, или ще ви помогне да живеете по - добре.
Пак старите хора казват: Всяко зло - за добро.
0
0
katq
katq
22.10.2010 15:40
А каква символика има в числото 7. Защото сънувах, че един човек, който убих на сън, възкръсна и написа с кръвта си това число.
0
0
elica
elica
22.10.2010 12:42
Богородица, ако ти се яви насън, говори ти или ти се усмихва, значи скоро може да се сдобиеш с дете.
Сънуваш ли, че ти пада зъб, ще научиш за нечия смърт. Ако ти пада кътник или мъдрец в съня ти, ще почине далечен познат, а ако ти падне преден зъб, значи твой близък роднина ще почине.

Ако при падането на зъб, те боли мястото тогава е вероятно твой близък или роднина да почине. Ако не те боли, не е близък човека. Дано не ти се случва нищо.
0
1